Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?
Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au împlinit astăzi 2 ani de căsnicie.

Șatena este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbizul românesc, datorită naturaleții și modestiei sale. Sora lui Culiță Sterp este dedicată familiei sale și gospodăriei. Chiar astăzi se fac 2 ani de când a avut loc nunta cu partenerul său, Sebastian Crăciunescu. Cu această ocazie, vedeta a postat pe contul său de Instagram,  o fotografie de la nuntă, cu cei doi, iar apoi și un filmuleț.

Ce reproșuri a primit Geta Sterp în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie

Citește și: Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

geta sterp si sebastian craciunescu
Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce schimbări s-au produs în stilul de viață al Getei Sterp de când este însărcinată? „Nu e bine pentru că vedeam asta și pe tenul meu.”

De obicei aceasta se postează pe rețelele de socializare destul de naturală, fără machiaj, doar atunci când participă la un eveniment, apelează la produsele de machiaj. La fel și astăzi, în momentul în care s-a postat în respectivul filmuleț, o putem vedea pe Geta Sterp cum povestește despre reproșurile pe care le-a primit chiar în această zi, legate de faptul că

nu s-a pregătit și aranjat deloc pentru ziua cea mare și aniversarea căsniciei sale. Vizibil amuzată, sora lui Culiță Sterp a completat că are timp toată ziua, în cazul în care este invitată în oraș, la o cină romantică, de către soțul său.

" Auziți ce-mi spune Liviu, dragilor: „Pai tu fată, astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu, nu te-ai făcut cu puțin negru pe la ochi?”, stai dragă că abia a început ziua, o să mă fac, mai târziu, mai după masă, dacă ieșim

la o cină romantică.
", a spus Geta Sterp, pe contul de Instagram, la Story.

geta sterp sot
Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce schimbări s-au produs în stilul de viață al Getei Sterp de când este însărcinată? „Nu e bine pentru că vedeam asta și pe tenul meu.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa Simonei Halep: "O mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Anastasia Soare și Sofia Vergara, apariție de senzație! Cum s-au afișat cele două la Săptămâna Modei de la Paris 2024! Ilinca Vandici și Teo Trandafir au rămas impresionate

Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"


Cookies