Cremă aperitiv de brânză, cu doar câteva ingrediente! Paula Chirilă pregătește o rețetă rapidă și perfectă pentru invitați! "Arată foarte bine!”

Cremă aperitiv de brânză, cu doar câteva ingrediente! Paula Chirilă pregătește o rețetă rapidă și perfectă pentru invitați!
Cremă aperitiv de brânză, cu doar câteva ingrediente! Paula Chirilă pregătește o rețetă rapidă și perfectă pentru invitați! "Arată foarte bine!”

Paula Chirilă a pregătit o super cremă aperitiv de brânză, care se poate pune pe masă, musafirilor.

Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe și persoane de televiziune, de la noi din țară. În plus, aceasta obișnuiește să fie activă și pe rețelele sociale, și nu doar prin intermediul fotografiilor și a filmulețelor legate de viața și cariera sa, dar aceasta împarte și diverse pregătiri de rețete, pe pagina sa de Facebook. De această dată, cu câteva zile în urmă, aceasta a pregătit o rețetă simplă de cremă de brânză aperitiv.

Cremă de brânză aperitiv, pregătită de Paula Chirilă

Citește și: Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online! "Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului?"

Citește și: Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea să se înmoaie după ce s-a întărit. “Arată bine, miroase bine. Am reușit.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ingrediente

  • Brânză proaspătă de vaci
  • Smântână
  • Brânză de burduf
  • Ceapă verde
  • Mărar
  • Sare

Mod de preparare

Pentru crema de brânză, eu am să folosesc niște brânză de vaci,(...) niște smântână, ca să fie mai fluidă, nu știu, încă ce consistență are brânza, o s-o văd imediat.

Am să mai pun și niște brânză de burduf(...) ceapă verde și mărar. Am mai multe variante în mine, dar am ales-o momentan pe asta.

Mă uit la brânza asta, o fi ea grasă, am gustat-o, dar nu e cremoasă, așa că am să mai pun niște brânză de burduf și un pic de smântână, 2 linguri de smântână, parcă simt că atât îi trebuie, mai vedem pe parcurs.

Acum fac vrum-vrum cu blender-ul vertical. Am mai pus un pic de brânză de burduf și adaug și sare, după gust.

Bun, am făcut, a ieșit o cremoșenie super gustoasă și destul de fermă și acum o să adaug mărarul și după aceea o să mă ocup și de ceapă. Pun mărarul tocat, n-am pus foarte mult, am pus cam jumătate de legătură. Am tocat și ceapa mărunt și o pun și pe asta aici și pasăm iar.

Arată foarte bine! ”, a menționat Paula Chirilă, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online! "Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies