Pentru o siluetă de zile mari, Ramona Păun își prepară singură laptele de cocos! "Super aromat și clean, cum nu găsești în comerț, indiferent de brand sau preț!"

Pentru o siluetă de zile mari, Ramona Păun își prepară singură laptele de cocos!
Pentru o siluetă de zile mari, Ramona Păun își prepară singură laptele de cocos! "Super aromat și clean, cum nu găsești în comerț, indiferent de brand sau preț!"

Laptele de cocos este foarte sănătos pentru organism și se poate face și acasă, iar Ramona Păun a împărtășit rețeta sa.

Ramona Păun este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Aceasta este dedicată meseriei sale, dar și siluetei de invidiat! Deseori, își prepară chiar ea laptele de cocos pe care îl consumă, fiind mult mai bun față de cel din comerț. Cu doar câteva zile în urmă, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, la Story, fotografii, explicând totodată și cum prepară această rețetă, pas cu pas, incluzând și ingredientele, dar și modul rapid de preparare.

Lapte de cocos, pregătit de Ramona Păun

Citește și: Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești: "Dacă aveți poftă de un dulce, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!"

ramona paun instagram
Pentru o siluetă de zile mari, Ramona Păun își prepară singură laptele de cocos![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Pilaful sârbesc iese mai bun ca niciodată, iar Gabriela Cristea te învață secretul! „Nu pot să mă abțin și să nu pun și o mână de pătrunjel ca să fie și ceva verde.”

Ingrediente

Mod de preparare

" Lapte de cocos făcut acasă. Super aromat și clean, cum nu găsești în comerț, indiferent de brand sau preț. Ai nevoie de un blender cu putere mare ca să iasă consistența asta.

Nuca de cocos ideală pentru un lapte bun. Trebuie să fie grea când o cumperi, să aibă multă apă de cocos în ea, pentru ca pulpa să fie aromată.

Am primit întrebări legate de rețetă. De obicei, adaug și puțin sare și vanilie măcinată, dar azi am uitat și am pus doar apă peste pulpă, am blenuit bine și apoi am strecurat. La o nucă de cocos, pui în blender între 500-800 ml apă, în funcție de mărimea nucii, de cât de diluat sau aromat vrei să fie laptele.", a menționat Ramona Păun, în câteva Story-uri, postate pe pagina sa de Instagram.

ramona paun lapte de cocos
Pentru o siluetă de zile mari, Ramona Păun își prepară singură laptele de cocos![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cremă aperitiv de brânză, cu doar câteva ingrediente! Paula Chirilă pregătește o rețetă rapidă și perfectă pentru invitați! "Arată foarte bine!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies