Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea. Cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil. "Gândiți-vă cum erați voi când erați tineri!"

Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea. Cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil.
Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea. Cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil. "Gândiți-vă cum erați voi când erați tineri!"

Frumusețea nu constă în aplicarea produselor de machiaj, ci mai degrabă în bunătatea emanată de noi, în jur, așa cum precizează și Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan este o cunoscută fondatoare a unui brand de pantofi renumit atât în țara noastră, cât și în străinătate. Aceasta se bucură de succes profesional, fiind activă și în mediul online, acolo unde împărtășește diverse aspecte și sfaturi, cu urmăritorii săi. De această dată, în urmă cu câteva zile, Cristina Bâtlan a precizat ce înseamnă pentru ea frumusețea, dar și cum ar trebui să lăsăm deoparte ego-ul nostru, când vine vorba despre un copil.

În ce constă frumusețea, pentru Cristina Bâtlan 

Citește și: Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

cristina batlan sfaturi
Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea și cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spune Cristina Bâtlan despre intervențiile estetice și dacă și-ar dori să apeleze la ele. „Ce rămâne după botox?”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Deși în zilele noastre, punem foarte mult accent pe aparent, ceea ce înseamnă că ne putem considera frumoase dacă aplicăm produse de machiaj pe ten sau avem o ținută care ne avantajează, Cristina Bâtlan  ne transmite că frumusețea vine de fapt din bunătatea noastră, zâmbet și lumina pe care o oferim în jur.

Astea... nu contează, da? Scăpați de ele.

Suntem frumoase, indiferent cum suntem, doar că trebuie să conștientizăm că bunătatea este atuul frumuseții. Niciodată un om rău, un om căruia doar de el, nu este frumos. Cum te văd ceilalți și cum ajung ei să te vadă, asta-i frumusețea. Îți văd vibrația, îți văd bunătatea, zâmbetul, lumina pe care o ai și pe care o transmiți în jurul tău. ”, a precizat aceasta, pe contul său de TikTok.

De ce trebuie să renunțăm la ego, în fața unui copil

Putem avea tendința că atunci când comunicăm cu cei mici, să ne menținem rolul de părinte, pentru că noi știm, automat, mai multe decât ei. Cu toate acestea, Cristina Bâtlan ne indică faptul că, benefic, ar fi să lăsăm ego-ul nostru deoparte, pentru că există nenumărate cazuri în care copilul să aibă o variantă mai bună ca a noastră și ar trebui să îl lăsăm să știe asta.

Citește și: Breaking News! Motorul unui avion Ryanair a luat foc la decolarea de pe un aeroport din Italia! Toate zborurile din Bari au fost oprite- kanald.ro

Citește și: O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat- stirilekanald.ro

Trebuie să scăpăm de ego. Dacă el are o idee, care e mai bună decât a noastră, ce putem să facem? S-o aplaudăm. Să ne lăsăm copiii să crească și să se dezvolte. Ori de câte ori îi spun: „Mi se pare că dormi prea târziu.”, „Mama, tu cum făceai la vârsta mea?” și eu zic: "Ai dreptate, Adi!”. Fiecare tânăr are viața lui. Gândiți-vă cum erați voi când erați tineri, când aveați acel entuziasm care exploda din voi și care voia să se transforme în ceva material, care să fie selectat și apreciat de ceilalți.

”, a punctat Cristina Bâtlan, pe pagina sa de TikTok.

cristina batlan pantofi
Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea și cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce spune Cristina Bâtlan despre intervențiile estetice și dacă și-ar dori să apeleze la ele. „Ce rămâne după botox?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies