Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi: "Dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea!"

Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi:
Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi: "Dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea!"

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au sărbătorit 2 ani de căsătorie.

Geta Sterp și soțul său, Sebastian Crăciunescu, și-au unit destinele în anul 2022, pe data de 2 octombrie. Astfel, ieri au sărbători 2 ani de la căsătorie, iar bineînțeles că ziua nu avea cum să fie una oarecare. Geta Sterp a primit de la soțul ei, un buchet imens de flori, pentru a-i arăta dragostea pe care i-o poartă, de atâta vreme și de acum înainte.

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu, au împlinit 2 ani de căsătorie

Citește și: Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești: "Dacă aveți poftă de un dulce, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!"

geta sterp
Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși Geta Sterp și-a început ziua tot cu treburi prin gospodărie, odată cu venirea după-amiezii, aceasta a fost surprinsă de către soțul său, cu un frumos buchet de flori. Momentul a fost capturat de aceasta și postat pe contul său de Instagram. Cei doi sunt vizibil îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată.

2 OCTOMBRIE 2022- NUNTA NOASTRĂ!

Astăzi, avem 2 ani de la căsătorie. Nu îmi vine a crede, cum a zburat timpul!

De dimineață, m-am apucat de treburi pe acasă, iar pe la amiază, a venit soțul cu acest buchet. V-am mai spus că dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea…

La 2 ani de la nuntă, sunt fericită și împlinită.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce face, zi de zi! Ca în orice relație, nici la noi nu a fost sau nu e totul roz, însă suntem mulțumitori cu ce avem, iertăm, iubim și mergem mai departe! Suntem binecuvântați din plin, așteptând si o minune, care apare curând!

Poate nu sunt în măsură să dau sfaturi, ar fi cei care au făcut nunta de argint sau de aur, cum sunt bunicii noștri, însă vă pot spune că dacă suntem sinceri, curați la suflet, iertăm, iubim, viața e frumoasă și cu siguranță ajungem la NUNTA DE

AUR!

S & G ”, a fost descriere lăsată de Geta Sterp, la postarea sa de pe contul de Instagram.

Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies