Cine este cea mai importantă și prețioasă persoană, din viața lui Karmen Minune? "E persoana pe care o sun când mă trezesc și o sun înainte să adorm!"

Cine este cea mai importantă și prețioasă persoană, din viața lui Karmen Minune?
Cine este cea mai importantă și prețioasă persoană, din viața lui Karmen Minune? "E persoana pe care o sun când mă trezesc și o sun înainte să adorm!"

Karmen Minune este persoana care pune familia pe primul loc, iar o persoană îi este mereu prioritară.

În cel mai recent podcast mișto By Bursucu, a fost invitată Karmen. Aceasta este una dintre cele mai apreciate artiste, la acest moment, însă totodată trece și printr-o perioadă dificilă, dat fiind faptul că s-a despărțit de soțul său, cu care are și o fiică. Cu toate acestea, printre altele, aceasta a dezvăluit și care este cea mai importantă persoană din viața sa.

Cine este cea mai importantă persoană, din viața lui Karmen Minune

Citește și: Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”

karmen minune
Cine este cea mai importantă și prețioasă persoană, din viața lui Karmen Minune?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

În cadrul podcast-ului menționat anterior, Karmen a primit o întrebare: "Cine este icoana lui Karmen?", iar răspunsul tinerei a fost unui direct, fără să fie nevoie să stea prea mult pe gânduri. Persoana care i-a dat viață, cu care a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa, care îi este alături indiferent de orice, pe care o sună indiferent de oră, pe lângă celelalte persoane din viața sa.

Mama, e simplu. E persoana pe care o sun când mă trezesc și o sun înainte să adorm și încă o dată la mijlocul zilei să văd ce face, cum e, dacă e bine, e persoana care când mi-e rău și nu știu ce pastilă să iau, o sun și e mama, una singură în lumea asta. ”, a spus Karmen.

De asemenea, a fost precizată și perioada tulbure prin care familia Minune a trecut, atunci când mama lui Karmen a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru a se vindeca și a se pune înapoi pe picioare, pentru copiii și soțul său. Cu toate acestea, Karmen a precizat că aceste lucruri mai puțin bune din viața sa, i se șterg din memorie, odată cu trecerea timpului.

Eu am o chestie, lucrurile pe care nu vreau să le am în creierul meu și să nu le accesez niciodată, le uit, mi se șterg din memorie. ”, a adăugat aceasta.

karmen declaratii
Cine este cea mai importantă și prețioasă persoană, din viața lui Karmen Minune?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 18 octombrie 2024. O zodie începe un nou capitol

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies