VIDEO Cum a transformat Leonard Doroftei "loviturile vieții" în victorii O confesiune emoţionantă, duminică, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”

VIDEO Cum a transformat Leonard Doroftei
VIDEO Cum a transformat Leonard Doroftei "loviturile vieții" în victorii O confesiune emoţionantă, duminică, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”

Leonard Doroftei face dezvăluiri în premieră la "40 de întrebări cu Denise Rifai" - duminică, 23:00, la Kanal D! În această duminică, telespectatorii Kanal D vor avea parte de o ediție de colecţie a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde invitatul de onoare este primul român campion mondial la box profesionist în versiunea WBA.

Cu o carieră impresionantă de 20 de ani în ring, în care a câștigat titluri mondiale și europene la amatori și a suferit o singură înfrângere din 24 de meciuri la profesioniști, Leonard Doroftei va împărtăși telespectatorilor momentele care i-au definit parcursul. Într-o discuție sinceră și profundă, Doroftei va vorbi despre cum experiența din ring l-a pregătit pentru provocările vieții de zi cu zi și cum a gestionat loviturile dure ale destinului.

După succesul răsunător din sport, viața de afaceri din România i-a adus provocări neprevăzute, iar Leonard Doroftei a fost nevoit să-și refacă viața departe de casă, în Canada. Acolo, în 2023, și-a obținut licența de antrenor de box, fiind pregătit să-și împărtășească din experiența sa următoarei generații de sportivi. Pe plan personal, Leonard Doroftei este un familist convins, este căsătorit și e tatăl a trei copii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“De ce ati ajuns la inchisoare imediat dupa nastere?”, “Care este secretul unei casnicii de 30 de ani?”, Mai suferiti de insomnia”, “Ce ati pierdut la moartea lui Fane Spoitoru?”, “Ati dat vreodata cu pumnul in afara ringului?  sunt doar cate dintre intrebarile adresate invitatului in editia de duminica a emisiunii moderata de Denise Rifai.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, telespectatorii vor avea ocazia să descopere care au fost cele mai mari provocări ale carierei și vieții lui Leonard Doroftei și cum a reușit să contracareze "loviturile vieții" cu aceeași determinare și curaj ca în ring.

Nu ratați această întâlnire de excepție cu Leonard Doroftei, duminică, la ora 23:00, pe Kanal D!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop 18 octombrie 2024. O zodie începe un nou capitol

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Breaking News! Motorul unui avion Ryanair a luat foc la decolarea de pe un aeroport din Italia! Toate zborurile din Bari au fost oprite

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies