Laura Cosoi primește sprijinul necondiționat al soțului! Cum se împart aceștia cu cele patru fetițe? "El nu se plânge niciodată și cred că e genul de bărbat care nu e comod deloc!"

Laura Cosoi primește sprijinul necondiționat al soțului! Cum se împart aceștia cu cele patru fetițe?
Laura Cosoi primește sprijinul necondiționat al soțului! Cum se împart aceștia cu cele patru fetițe? "El nu se plânge niciodată și cred că e genul de bărbat care nu e comod deloc!"

Blondina și soțul său se sprijină reciproc în creșterea celor mici, dar și pe plan profesional.

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe și persoane de televiziune, de la noi în țară. Aceasta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, având o frumoasă căsnicie și 4 fetițe superbe. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a menționat și de sprijinul necondiționat pe care îl primește de la soțul său, indiferent de cât de complicate sunt unele lucruri.

Cum reușesc să își împartă treburile cu cele mici, Laura Cosoi și soțul ei

Citește și: După ce și-a pierdut tatăl, la scurt timp Laura Cosoi și-a pierdut și mama! "Mie îmi apar foarte des în vis părinții mei!"

laura cosoi copii
Laura Cosoi primește sprijinul necondiționat al soțului! Cum se împart aceștia cu cele patru fetițe?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp: "Gustul supei de găină mă urmărește de mică!"

Laura Cosoi și soțul său au o relație, respectiv căsnicie, de lungă durată, iar odată cu venirea pe lume a fiicelor lor, aceștia au fost nevoiți să își schimbe puțin organizarea din familie, astfel încât să nu intervină și stresul, printre altele, lucru pe care au și reușit să îl facă.

Măi nu, el nu se plânge niciodată și cred că e genul de bărbat care nu e comod deloc, cu cât e mai complicat cu atât e mai provocator pentru el și ii place să rezolve lucrurile complicate. Noi nu ne-am dat așa după copii, pur și simplu, am primit copii în viețile noastre, călătorim la fel de mult ca înainte, avem un stil de viață foarte activ, suntem foarte organizați, eu în special, sunt organizată și cred că asta contează pentru o mamă cu o familie numeroasă, să fie organizată și atunci nu ești stresat, dar seara

pregătesc hainele pentru a doua zi, pentru copii, pachețelul pentru școală și pentru grădiniță. O fetiță e la creșă, una e la grădiniță și una e la școală, cam așa sunt împărțite, si una e acasă cu mine mai tot timpul.(...) Si nici nu ne batem capul foarte tare cu 100 de feluri de mâncare, mănâncă oricum și la grădiniță și la after, apoi seara eu pregătesc un fel de mâncare, nu e o problemă asta, să faci ceva repede, mă organizez foarte bine cu filmările că de obicei toate sunt în prima parte a zilei.
”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii TV.

laura cosoi
Laura Cosoi primește sprijinul necondiționat al soțului! Cum se împart aceștia cu cele patru fetițe?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp: "Gustul supei de găină mă urmărește de mică!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Schimbarea la care nu se aștepta nimeni: "O, Doamne. Regret decizia asta". Vlad Gherman s-a tuns la zero

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies