Cum a resimțit Gabriel Dorobanțu, ultimele clipe alături de mama sa? Ce l-a impresionat pe artist, până la lacrimi: "Mamei mele niciodată nu i-am spus „Te iubesc”!"

Cum a resimțit Gabriel Dorobanțu, ultimele clipe alături de mama sa? Ce l-a impresionat pe artist, până la lacrimi:
Cum a resimțit Gabriel Dorobanțu, ultimele clipe alături de mama sa? Ce l-a impresionat pe artist, până la lacrimi: "Mamei mele niciodată nu i-am spus „Te iubesc”!"

În ultimele clipe de viață ale mamei sale, Gabriel Dorobanțu a rămas profund impresionat de gestul făcut de aceasta.

Gabriel Dorobanțu este un cântăreț român de muzică ușoară, apreciat de nenumărate persoane de la noi din țară. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcast-ului Altceva cu Adrian Artene, acolo unde acesta a făcut câteva dezvăluiri și declarații legate de viața sa personală și nu numai. Printre acestea, Gabriel Dorobanțu a spus și cum a resimțit acesta, ultimele clipe alături de mama sa.

Ce gest l-a impresionat atât de tare pe Gabriel Dorobanțu, în ultimele clipe de viață ale mamei sale

Citește și: De ce nu a reușit Gabriel Dorobanțu să intre la Facultatea de Medicină militară. "Am mers pentru că îmi spuseseră că e bine să fac o meserie frumoasă."

gabriel dorobantu declaratii
Cum a resimțit Gabriel Dorobanțu, ultimele clipe alături de mama sa?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum reușea Gabriel Dorobanțu să nu simtă lipsa jucăriilor din copilărie. „Eu eram și ambientul sălii, eu eram și aplauzele. Am căutat tot timpul să trăiesc într-o lume a mea.”

Deși abia fusese externat din spital, artistul Gabriel Dorobanțu, la vremea când mama sa se afla în ultimele clipe de viață, a mers la ea, iar deși nu i-a putut spune "Te iubesc", aceasta a făcut un gest care l-a impresionat până în zilele noastre.

Mamei mele niciodată nu i-am spus „Te iubesc”, de față cu ea, pentru că... eu am măsura cuvintelor și mi s-a părut că ăsta e doar un cuvânt care trebuie scris sau pe care-l citești, dar un cuvânt pe care îl ai în suflet atât de bine întipărit, n-ai cum să-l spui. Însă... ceea ce mi s-a părut senzațional, la un moment dat, mama... muribundă fiind, eu într-o stare groaznică, pentru că fusesem internat în spital și tocmai mă externasem și venisem cu grija de acasă, pentru că ea trăgea să moară, atunci când m-am dus la pat

la ea, mi-a luat mâinile și mi le-a sărutat. Asta mi s-a părut... adică a fost cea mai puternică impresie a vieții mele, pe care am trăit-o de-a lungul acestei conviețuiri alături de părinți. Cum să-ți sărute mama... înțelegi. Deci nu există mulțumire mai mare pentru un copil.
”, a declarat acesta, cu lacrimi în ochi, în podcast-ul menționat anterior.

gabriel dorobantu mama
Cum a resimțit Gabriel Dorobanțu, ultimele clipe alături de mama sa?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum reușea Gabriel Dorobanțu să nu simtă lipsa jucăriilor din copilărie. „Eu eram și ambientul sălii, eu eram și aplauzele. Am căutat tot timpul să trăiesc într-o lume a mea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, îngerul care i-a redat lui Alin Oprea puterea de a iubi din nou. Mesajul artistului pentru soția sa: ”Mi-a dat un nou sens și care m-a făcut să văd viața cu alți ochi”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies