Cum să te îmbraci toamna la locul de muncă. Idei de ținute stylish și potrivite pentru o zi la birou

tinute de birou
Ținute de birou

Modul în care ne îmbrăcăm ne influențează semnificativ starea de spirit. De aceea, este important să alegem ținute la modă și care ne reprezintă, atunci când mergem la locul de muncă. Află din acest articol câteva idei de ținute pe care le poți purta, într-o zi de toamnă la birou.

Toamna este un anotimp frumos, care ne permite să combinăm diverse articole vestimentare, astfel încât să avem ținute stylish. Indiferent de locul de muncă pe care îl are o doamnă, este important să se simtă lejer, dar și feminină și frumoasă. Descoperă în rândurile de mai jos cum să te îmbraci toamna la locul de muncă!

Costum în carouri

Citește și: Cum să introduci articolele preferate de vară în ținute de toamnă. 6 idei de tranziție pentru acest anotimp

Citește și: 6 ținute de toamnă inspirate din New York. Articolele vestimentare care vor da un aer de film fotografiilor tale

În ultima vreme, costumele s-au bucurat de popularitate și în rândul doamnelor. Nu doar că sunt perfecte pentru o zi petrecută la birou, dar inspiră și seriozitate. Există o mulțime de sortimente de costume pentru doamne, de la cele clasice, la cele cu modele.

tinute de toamna
tinute de toamna[Sursa foto: freepik]

Nu trebuie să te temi că nu vei mai fi feminină într-o astfel de ținută, deoarece o poți accesoriza, astfel încât să fii și mai elegantă. Toamna aceasta se poartă costumele în carouri, fie că alegi unul gri sau maro, nu vei da greș cu un astfel de articol vestimentar. Completează ținuta cu o pereche de stiletto și o geantă stylish!

Rochie lungă și pantofi cu toc

tinute serviciu femei
tinute serviciu femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce poate fi mai feminin decât o rochie? O idee excelentă pentru o zi la birou poate fi o rochie lungă, la care să asortezi o pereche de pantofi sau botine cu toc. Complează ținuta cu vremea de afară și poartă un trench clasic.

Fii sigură că te vei integra de minune în peisajul de toamnă și vei arăta minunat la locul de muncă.

Pantaloni evazați și bluză fără umeri

În ultimii ani, pantalonii evazați sau largi au revenit în tendințe și din fericire, avantajează foarte multe tipuri de siluetă. Dacă îți dorești să te simți comod, dar în același timp să ai o apariție de senzație, poți combina o pereche de pantaloni evazați cu o bluză ceva mai sexy, cu umerii goi.

Completează ținuta cu o pereche de botine cowboy sau o pereche de pantofi cu toc și cu siguranță nu vei trece neobservată la locul de muncă.

Sacoul ovsersized, esențial pentru zilele de birou

Atunci când ne gândim la ținute pe care să le purtăm la locul de muncă, automat n gândim la sacouri. Din fericire, există o mulțime de sacouri, care mai de care mai interesante, de la sacourile clasice, la cele scurte, până la cele lungi și oversized.

Dacă vrei să fii în pas cu moda, este esențial să îți creezi o ținută de birou, pornind de la un sacou lung și larg. Spre exemplu, poți opta pentru o rochie scurtă, peste care să pui sacoul, adăugând ținutei o pereche de botine și o geantă chic și frumoasă.

Blugi și sacou

O altă variantă clasică, însă întotdeauna potrivită, este ținuta formată din blugi și sacou.

În funcție de proporțiile tale, alege piese care să îți avantajeze ținuta. Există zile în care ne dorim neapărat să fim comode la birou, iar pentru acele zile, această ținută este ideală: pereche de blugi favorită, un tricou simplu sau cu mesaj inscripționat, sacou lung și o pereche de teneși.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pantaloni și cămașă

tinute office casual dama
tinute office casual dama[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță toamna este anotimpul în care purtăm mai des pantaloni,  așa că o idee foarte bună ar fi să alegem o pereche de pantaloni de tip costum, la care să adăugăm o cămașă albă simplă.

Fusta lungă, ideală pentru o zi la birou

În cazul în care vrei să îți demonstrezi eleganța, optează pentru o fustă lungă, în culorile toamnei, la care să asortezi un pulover sau o bluză.

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să îți îmbunătățești aspectul: 5 sfaturi pentru a arăta mai bine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies