Cine este Monica Doroftei. „Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”

monica doroftei
Monica Doroftei

Monica Doroftei este o prezență extrem de plăcută din showbizul românesc. Află din acest articol cine este Monica, cu ce se ocupă, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare din viața ei.

Monica Doroftei este soția celebrului sportiv Leonard Doroftei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 30 de ani. Descoperă în rândurile de mai jos cine este soția campionului român!

Ce vârstă are Monica Doroftei

Citește și: Cine este Leonard Doroftei. "Familia a fost, este și va fi singurul lucru important în viața mea."

monica si leonard doroftei
Monica si Leonard Doroftei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România! „Toți s-au bucurat că ne-am întors, că am luat decizia de a ne întoarce!”

Monica Doroftei are 49 de ani și o viață extrem de împlinită. Chiar dacă soțul ei este în lumina reflectoarelor de mulți ani, femeie a ales să stea departe de faimă, având puține apariții în lumea mondenă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Monica și Leonard Doroftei

monica doroftei varsta
Monica Doroftei[Sursa foto: Instagram]

Pe vremea când ea avea doar 16 ani, iar el 20, Monica și Leonard s-au întâlnit și s-au îndrăgostit iremediabil. De atunci, cei doi sunt nedespărțiți și au trecut prin bune și prin rele împreună. De 32 de ani, sportivul și soția lui formează un cuplu invincibil și au reușit să creeze o familie frumoasă și unită.

Monica Doroftei este mamă a trei copii extraordinari: Adrian, Alex și Vanessa.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și… mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue”,

a mărurisit Monica.

După aproape 3 ani, sportivul și-a făcut curaj și i-a propus Monicăi să îi fie alături toată viața. Frumoasa blondină a mărturisit ca acela a fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei.

„Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice să fiu soția lui.

Am simțit că leșin!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate. Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!”, a declarat Monica Doroftei, pentru femeide10.ro.

Cu ce se ocupă Monica Doroftei

cine este monica doroftei
Cine este Monica Doroftei[Sursa foto: Instagram]

Anul 2019 a fost unul extrem de important pentru Monica, Leonard și copiii lor. Sportivul, împreună cu soția sa, au decis că este mai bine pentru familia lor, dacă se vor muta în Canada. Retrăgându-se din sport, Leonard a decis ca peste hotare, să fie antrenor de box. De-a lungul vieții sale, Monica s-a dedicat în întregime familiei sale, în special copiilor, iar pentru asta, soțul ei este foarte recunoscător. Frumoasa soție a sportivului lucrează la aeroport. Întotdeauna și-a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor și a fost mereu o prezență discretă și elegantă, indiferent de circumstanțe.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a dezvăluit Leonard Doroftei.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Theo Zeciu. „Nu am un program anume și sunt recunoscător pentru asta.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies