Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta:
Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Deși în ziua de astăzi, Karmen Minune nu mai formează un cuplu cu soțul ei, aceasta a punctat câteva aspecte legate de planul financiar, într-o relație.

În cel mai recent podcast mișto By Bursucu, a fost invitată Karmen. Aceasta este una dintre cele mai apreciate artiste, la acest moment, însă totodată trece și printr-o perioadă dificilă, dat fiind faptul că s-a despărțit de soțul său, cu care are și o fiică. Cu toate acestea, printre altele, șatena a dezvăluit și cum își alege un partener în viață, fiind deschis subiectul despre bani.

Cum își alege Karmen Minune un partener

Citește și: Cine este cea mai importantă și prețioasă persoană, din viața lui Karmen Minune? "E persoana pe care o sun când mă trezesc și o sun înainte să adorm!"

karmen minune
Cum își alege Karmen Minune un partener?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dat fiind faptul că artista se poate întreține singură, aceasta punctează faptul că niciodată nu a fost vorba despre bani, atunci când și-a ales un partener de viață, pentru că nu așteaptă ca acesta să o întrețină. Cu toate acestea, i se pare normal ca bărbatul să se simță de la sine și să se ocupe de necesitățile pe care le are, chiar și cu o simplă îmbrățișare venită din suflet.

" Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start. Nu trăiești cu banii, să fim sinceri și banii n-o să înlocuiască niciodată o vorbă bună sau o îmbrățișare sinceră. Și dacă tu îl alegi pe el după bani, el o să te aleagă pe tine... după aspect și aspectul se duce repede, interiorul contează.(...)

Nu mi s-au părut niciodată importanți în viața asta banii, subiectul ăsta pentru mine, mai că nu există, atâta timp cât eu sunt capabilă să-mi câștig existența, nu văd de ce m-aș baza

pe omul de lângă mine să facă ceva pentru mine.(...)

Mi se pare de la sine înțeles ca bărbatul să se ocupe de necesitățile femeii, atât în casă, cât și în general. Adică mi se pare că trebuie să vină de la el: „Iubire, ai nevoie de ceva? Iubire pleci, ai bani la tine? Iubire vrei să-ți trimit niște bani că nu sunt acasă?”, adică mi se pare că trebuie să vină natural treaba asta, e o chestie lăsată de când lumea și pământul, din vremea preistoricilor când plecau la vânătoare să aducă mâncare.

Practic, în ziua de azi, mâncarea înseamnă banul. ”, a declarat aceasta, în podcast-ul menționat anterior.

karmen minune declaratii
Cum își alege Karmen Minune un partener?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Schimbarea la care nu se aștepta nimeni: "O, Doamne. Regret decizia asta". Vlad Gherman s-a tuns la zero

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies