După un control amănunțit, Gabriela Cristea trebuie să treacă la un regim alimentar bine stabilit, așa că a pregătit o delicioasă salată.
Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din showbizul autohton. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, după un control la medic, Gabriela Cristea este nevoită să își schimbe regimul alimentar, iar cu aceasta ocazie, jurnalista a pregătit o delicioasă salată.
Salata sățioasă și sănătoasă, pregătită de Gabriela Cristea
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
- O jumătate de salată iceberg
- Câteva frunze de salată de spanac
- O bucată de varză roșie
- O ceapă roșie
- O conservă cu fasole neagră
- O conservă cu fasole păstăi
- Măsline, opțional
- O rodie
- Ulei de sâmburi de struguri
Mod de preparare
„ Am o salată iceberg, dar am și ceva frunze de salată de spanac și o să pun efectiv, ce am prin frigider, pentru că nu vreau să mănânc deloc carne astăzi și mai am așa, o bucată de varză roșie și o să tai doar câteva fășii din ea, nu multe, mai mult de culoare, dar și de gust, pentru că varza este foarte bună.
(...) Ok, deci aici am făcut baza, da? Ca să zic așa... să avem salată cât de multă, căci salata putem a mâncam oricâtă, doar adaosurile pe care le punem în salată, contează mai mult și mai mult. O să vreau să pun și un pic de ceapă și am aici o conservă cu fasole neagră și aici o conservă cu fasole păstăi, o s-o pun și pe asta și nu prea mai am altceva, am niște măsline, dar nu știu dacă aș pune măsline, mă mai gândesc.
O să tai ceapa,(...) am frecat ceapa bine, bine, ca s-o înmuiem, ar fi mers și un pic de sare aici, dar nu punem, și o adaugăm peste salată. Am scurs fasolea neagră și o punem aici peste, conserva de fasole verde este destul de mare, așa că nu o punem pe toată, ci punem doar câteva linguri zdravene, cam atât, cam jumătate, perfect. O să pun și patru măsline și nu mai pun sare deloc. Hai să stoarcem și rodia(...) avem ceva suc de roșie, pe care-l și strecurăm și îl punem peste(...) o linguriță și jumătate, două de ulei de sâmburi de struguri, atât e suficient. Mai trebuie doar să amestecăm totul și să ne așezăm la masă! ”, a detaliat Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.