Paula Chirilă a încercat o nouă rețetă și ne surprinde cu un burger de broccoli! "Sper să se topească, că eu așa am văzut în rețetă!"

Paula Chirilă a încercat o nouă rețetă și ne surprinde cu un burger de broccoli!
Paula Chirilă a încercat o nouă rețetă și ne surprinde cu un burger de broccoli! "Sper să se topească, că eu așa am văzut în rețetă!"

O rețetă nouă încercată de Paula Chirilă a fost împărțită și cu urmăritorii ei de pe Facebook.

Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe și persoane de televiziune, de la noi din țară. În plus, aceasta obișnuiește să fie activă și pe rețelele sociale, și nu doar prin intermediul fotografiilor și a filmulețelor legate de viața și cariera sa, dar aceasta împarte și diverse pregătiri de rețete, pe pagina sa de Facebook. De această dată, cu câteva zile în urmă, aceasta a pregătit o rețetă simplă de cremă de brânză aperitiv.

Burger din broccoli, pregătit de Paula Chirilă

Citește și: Cremă aperitiv de brânză, cu doar câteva ingrediente! Paula Chirilă pregătește o rețetă rapidă și perfectă pentru invitați! "Arată foarte bine!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online! "Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului?"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ingrediente

  • Un buchet de broccoli
  • Parmezan
  • Pesmet
  • Mozzarella sau cașcaval
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Am să pun acum la fiert buchetul ăsta frumos de broccoli, mai avem nevoie de parmezan, pesmet și un pic de mozzarella sau cașcaval cu care o să-l umplem ca să iasă gustos.

Spălăm buchetul de broccoli, am să-l tai în buchete mari și îl pun la fiert 8-10 minute. Mai încerc din când în când să văd dacă s-au fiert, nu mă iau după ceas.
Am scurs broccoli, într-o sită și îl transfer aici în bol ca să adaug după aceea restul ingredientelor. Furculița nu e atât de eficientă, așa că m-am hotărât să încerc cu această ustensilă, de cartofi.
Am pisat broccoli, am pus sare la fiert, trebuie mai târziu să-l potrivesc de sare. Acum adaug 2 linguri de parmezan și 3 linguri de pesmet, sper că e de ajuns, că broccoli-ul e destul de umed... nu știu, parcă simt nevoia de patru, patru linguri de pesmet și de parmezan, 2 linguri. Le amestec bine, mai pun un pic de sare că am nevoie și un pic de piper, după gust.
Le amestecăm bine, bine.

Și acum mă apuc să modelez burgerii sau chiftelele mari de broccoli, pe care, pentru un gust suplimentar, pentru un plus de savoare, am să le umplu cu brânză, pe unu am să-l umplu cu mozzarella așa deja și pe unu am să-l umplu cu cașcaval, să văd care-i mai bun. Am un pic de cașcaval afumat, facem chiftele din acestea, le împart în două și pun în mijloc mozzarella și închid chifteaua, să vedem cum iese.
(...) Îl pun în tigaie și îl pregătesc și îl fac și pe al doilea, pun primul strat de jos, pun niște cașcaval bucățele, care sper să se topească, că eu așa am văzut în rețetă(...) și am pus deasupra încă un pic de broccoli, ca să pot modela burgerul ăsta așa cum trebuie, și îl pun în tigaie.(...) Am pus la prăjit burgerii și o să-i prăjesc cam câte 5 minute pe fiecare parte și sper să iasă foarte gustoși.
”, a explicat Paula Chirilă, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online! "Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies