Gina Matache, mama Deliei Matache, este invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la „În oglindă”, emisiune difuzată la Kanal D2

Gina Matache, mama Deliei Matache, este invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la „În oglindă”, emisiune difuzată la Kanal D2
Gina Matache, mama Deliei Matache, este invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la „În oglindă”, emisiune difuzată la Kanal D2

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și muzică de petrecere are o poveste de viață impresionantă: “M-a zguduit din temelii moartea ei!”. Sâmbăta aceasta, de la ora 23:30, la Kanal D2, Gina Matache, mama celebrei artiste Delia Matache, este invitata emisiunii ”În oglindă”. 

Cunoscută publicului larg drept Gina Matache, prenumele său real fiind Georgeta, și-a crescut cele două fiice, pe Delia și Oana Matache, cum a știut mai bine, a fost o mama singură a cărei povestea de viață impresionează.

Dincolo de a fi mama Deliei Matache, cântăreață, compozitoare, dansatoare, vedetă de televiziune, Gina Matache este femeia care s-a ambiționat să-și depășească condiția, să reusească în viață, să ofere familiile sale tot ceea ce este mai bun.

Născută în Buzău, în satul Câmpeni (în trecut Bădeni Miluiți), în urmă cu șaizeci de ani, Gina Matache, îndrăgita cântăreața de muzică populară și muzică de petrecere, rememorează prima amintire a copilăriei sale.

„Amintirile mele sunt vagi pentru că am plecat din casă, de la țară, când aveam vreo șase ani, mare lucru nu-mi amintesc.(...) Atunci au hotărât ai mei (părinții – nr) că este mai bine pentru educația noastră, noi fiind trei (copii – nr), să plecăm din satul acela sărăcăcios, să ne găsim un rost...”,

își începe confesiunile artista.

Gina Matache povestește că familia lor nu a fost ferită de violență domestică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Mama nu era prea școlită, era foarte supusă, lucru care mie nu mi-a plăcut! La un moment dat, tatăl meu a început să bea foarte mult...(...)

Și o întrebam de ce stă așa, înjurată, bătută...(...) A fost un om foarte trist! Poate că s-a bucurat de noi, de reușita noastră, dar prea târziu! Ăla a fost cel mai mare prag al meu... M-a zguduit din temelii moartea ei! Credeam că mamele trăiesc veșnic!”, dezvăluie, printre lacrimi, Gina Matache, la „În oglindă”.

În ciuda dificultăților prin care trece familia ei, micuța de atunci Gina și-a descoperit „vocea”, devenind apoi, la maturitate, o apreciată cântăreață de muzică populară și de petrecere.

„Eu știam că am voce, de mică. Eu am cântat în permanență, nici nu conta cine mă ascultă, cântăm pentru mine, nu pentru cineva. În copilărie, tatăl meu mi-a cumpărat prima dată, un acordeon, pentru că el iubea foarte mult instrumentul ăsta.(...) Tatăl meu a fost cel care și-a dorit foarte tare, care mi-a deschis calea.(...) Ulterior, soțul mi-a spus că am un talent pe care nu ar trebui să îl irosesc”, povestește Gina Matache, la „În oglindă”.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 23:30, o ediție emoționantă a emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D2.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies