Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr! Cu această ocazie, va face o scurtă pauză de la social media: "Mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni!"

Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr! Cu această ocazie, va face o scurtă pauză de la social media:
Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr! Cu această ocazie, va face o scurtă pauză de la social media: "Mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni!"

Vlad Gherman a mai făcut un implant de păr în urmă cu 3 ani, iar recent a trebuit să îl repete.

Vlad Gherman este unul între cei mai cunoscuți actori, de la această vreme, din țara noastră. Ca majoritatea bărbaților, și acesta face parte din categoria celor care suferă, odată cu înaintarea în vârstă, de căderea părului. Astfel, s-a decis să apeleze la un implant de păr, iar primul realizat a fost în urmă cu 3 ani de zile. Astăzi, acesta a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii și o descriere, în care anunță că l-a făcut și pe cel de al doilea.

Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr

Citește și: Care a fost reacția Cristinei Ciobănașu după ce a văzut fotografiile de la cununia civilă a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Nimeni nu se aștepta

social media
Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr![Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete.” Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunții. Cei doi sunt în culmea fericirii

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În urmă cu puțin timp, Vlad Gherman a postat pe social media, faptul că și-a făcut un al doilea transplant de păr, după ce a mai avut unul în anul 2021. Acesta a și explicat în ce consta implantul, dar și faptul că va reveni curând pe Instagram, având nevoie de timp pentru a se recupera.

12 ore de la al doilea implant de păr pe care l-am făcut în 3 ani.

De ce? Pentru că moștenesc gena bărbaților fără păr din familia Gherman.

Gândiți-vă că acum 3 ani mi-au fost transplantate 2200 de grefe, iar aseară 3070 din cauza ritmului accelerat al căderii părului!

Meseria mea m-a convins că ar fi bine să îmi conserv cât pot firele sănătoase de păr, iar asta implică proceduri PRP constant și implant de păr o dată la câțiva ani!

Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni, nu ajungeți doar atunci când trebuie să le tratați.

O să îmi iau câteva zile să mă vindec, să dorm cât mai mult (deși e greu să faci asta în primele zile după implant) și voi reveni la voi, pe Instagram, cât de curând! ”, a fost descrierea pe care Vlad Gherman a postat-o pe pagina sa de Instagram.

implant de par
Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete.” Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunții. Cei doi sunt în culmea fericirii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies