Cum a arătat copilăria lui Flick și motivul pentru care a fost crescut de bunici. „Mama când m-a născut, avea 17 ani.”

Cum a arătat copilăria lui Flick și motivul pentru care a fost crescut de bunici. „Mama când m-a născut, avea 17 ani.”
Cum a arătat copilăria lui Flick și motivul pentru care a fost crescut de bunici. „Mama când m-a născut, avea 17 ani.”

Flick a povestit despre cum arăta copilăria lui și motivul pentru care a fost crescut de bunici.

Flick Domnul Rimă, sub numele său real Andrei Sebastian Filcea, este cunoscut pentru versurile sale și pentru faptul că are o carieră în lumea radioului, acolo unde vocea lui a început să fie cunoscută. Pasiunea pentru poezie a început încă de la o vârstă fragedă, însă nu a fost încurajat să meargă pe acest drum niciodată.

A lucrat timp de 12 ani într-o echipă de radio cunoscută, iar ulterior și-a dat seama că prin versurile sale și prin felul în care le transmite celorlalți poate să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care le citesc.

Pe lângă cariera de succes pe care o are și faptul că este mereu prezent în lumina reflectoarelor, acesta are și o familie frumoasă, de care se bucură.

Cum a arătat copilăria lui Flick

Citește și: Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui, Denisa, l-ar înșela? Răspunsul a fost unul direct! „Femeile ajung să înșele pentru o poveste, pentru că ăla le-a vrăjit cu ceva.”

Flick
Flick[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Invitat în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, acesta a vorbit despre foarte multe aspecte din viața lui personală, așa cum nu a reușit să fie cunoscut până acum în spatele vocii de radio și a

povestit despre o parte din copilăria lui pe care și-o amintește. Povestea de iubire dintre părinții lui a început încă de la o vârstă fragedă, iar mama acestuia l-a născut când avea 17 ani.

Astfel, el a fost crescut de bunici, deoarece mama sa făcea naveta zilnic de la București la Câmpina pentru a merge la facultate. Tatăl lui Flick era plecat în armată, iar după ce s-a întors, el a rămas atașat de bunicii care au avut grijă mereu de el pe timpul zilei. 

Citește și: Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

“Mama când m-a născut, avea 17 ani. 17 ani, poveste de dragoste cu tata. Când m-a născut pe mine, tata era în armată, țin minte, a făcut armata. După ce a venit tata din armată, eu m-am atașat foarte mult de bunicii din partea ei pentru că ei m-au crescut, oarecum, să zic, în timpul zilei pentru că mama făcea naveta din Câmpina, unde stăteam noi la București.

Făcea naveta zilnic la facultate cu trenul. Pleca la cinci dimineața, eu dormeam și se întorcea seara, aproape că dormeam. Patul meu de copil era în camera bunicilor unde dormeau  bunicul cu bunica.”, a povestit Flick.

Flick
Flick[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Momente mai puțin plăcute pentru Vlad Gherman: "A fost o intervenție mai lungă". Actorul a ajuns pe mâna medicilor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ayla se află în stare gravă în spital, iar Omer și Sarp se înțeleg din ce în ce mai bine. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 10 octombrie începând cu ora 20:00

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies