Cum pregătește Gabriela Cristea terciul de ovăz. Preparatul pe care vedeta TV îl mănâncă în fiecare dimineață. “Este foarte bun și ajută la digestie.”

Cum pregătește Gabriela Cristea terciul de ovăz. Preparatul pe care vedeta TV îl mănâncă în fiecare dimineață. “Este foarte bun și ajută la digestie.”
Cum pregătește Gabriela Cristea terciul de ovăz. Preparatul pe care vedeta TV îl mănâncă în fiecare dimineață. “Este foarte bun și ajută la digestie.”

Jurnalista a explicat cum prepară terciul de ovăz și ce ingrediente adaugă pentru un gust inedit.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii ei numeroase preparate pe care le pregătește pentru ea și întreaga familie. De această dată a optat pentru un mic dejun rapid și delicios, terci de ovăz.

Ingrediente:

  • 200 ml lapte
  • 30-40 de grame fulgi de ovăz
  • Semințe cânepă
  • O lingură sirop de arțar
  • Fructe de pădure

Vedeta TV a început prin a menționa toate ingredientele de care are nevoie, dar și cum reușește aceasta să ofere un gust inedit la fiecare masă de dimineață.  “Mi-ați tot cerut rețeta mea de terci de ovăz pentru că v-am spus că eu în fiecare dimineață mănânc terci de ovăz. Avem nevoie de foarte puține ingrediente și va ieși un terci delicios. În ciuda faptului că nu pare foarte incitant ca mâncare, să știți că este delicios.

Avem nevoie de lapte de care vreți voi să puneți. Puteți să puneți chiar lapte de vacă. Eu am ales astăzi un lapte de alune de pădure. 200 ml de lapte, 30-40 de grame de fulgi de ovăz și niște semințe de cânepă. Ar trebui să le încercați și în salate pentru că oferă o savoare deosebită mâncărurilor. Avem nevoie de fructe de pădure pe care le vom pune deasupra și semințele de cânepă la fel.
Avem nevoie de sirop de arțar, o linguriță, pe care o vom pune pentru decor și avem nevoie de o banană, cu cât e mai coaptă, cu atât mai bine.”,
a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum pregătește Gabriela Cristea terciul de ovăz

Citește și: Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!"

Citește și: Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Vedeta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici."

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Modul de preparare al terciului cu ovăz este foarte ușor de pregătit, astfel că pune la fiert laptele împreună cu ovăzul, iar după ce a dat în clocot, adaugă banana pisată cu furculița și încorporează totul. Pune terciul la rece, apoi îl ornează pe deasupra cu fructe de pădure, adaugă semințele de cânepă și o lingură de sirop de arțar.  “Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem ovăzul într-o cratiță, laptele peste și să mergem cu totul la fiert.

După ce a fiert terciul nostru adăugăm și banana pisată cu furculița și amestecăm foarte bine cât să se incorporeze totul. Punem terciul nostru la rece. De regulă, eu fac terciul de seara și îl las să se răcească, deoarece are o consistență ca de budincă. Acum punem fructe de pădure deasupra sau ce fructe vreți voi. Iar aici am semințe de cânepă. Au gust de nucă. Va da o savoare foarte bună preparatului.
Avem și siropul de arțar, nu foarte mult, o linguriță. Puteți să vă lipsiți de orice ingredient de aici și să faceți produsul să vă placă vouă cu adevărat. Este foarte bun și ajută la digestie.”,
a mai explicat prezentatoarea TV.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Vedeta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies