Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”

Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”
Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”

Ileana Sterp, mesaj pentru urmăritorii care nu au înțeles scopul anumitor postări online.

Ileana Sterp, mereu activă pe rețelele de socializare, a postat de această dată un mesaj pe urmăritorii ei care au înțeles greșit mai multe postări lăsate de tânără. Aceasta a explicat despre importanța de a cere iertare cuiva și a încercat să explice rostul postărilor pe care le-a făcut alături de Daniela, dar și motivul pentru care a fost înțeleasă greșit.

“Pentru cei care au înțeles total pe dos postarea mea pentru Daniela.

Vreau de la început să clarific un lucru. NICIODATĂ în viața asta, nu-mi voi cere scuze cuiva "la mișto". Dar NICIODATĂ! Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet sau cu sentimente urâte pentru cineva. Nu exista om în viata mea căruia să-i fi greșit, apoi să nu-mi fi cerut iertare, asta fără să mă gândesc dacă el sau eu a greșit mai mult.
Așa sunt eu, caut mereu să remediez situațiile neplăcute și o fac cu toată inima.
Bun, hai să traduc. „Erai mai umblată prin lume"- real așa a fost. Eu chiar am învățat chestii de la ea în special ce ține de online (edit video, făcut poze etc) și cred că pe ea a ajutat-o să se dezvolte mai mult faptul că a fost plecata din țară, a locuit în orașe mari etc.
Un om care e mai umblat prin lume, automat știe mai multe lucruri. Le-am învățat și eu pe parcurs și sunt recunoscătoare pentru fiecare om din viața mea de la care am învățat ceva.”, a scris Ileana Sterp.

Ileana Sterp, despre anumite postări din mediul online

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit! „Nu îți promit că o să avem o viață lipsită de probleme, nicăieri nu e doar lapte și miere!”

Tânăra a venit cu mai multe explicații pentru comunitatea ei și despre cei care au crezut că a făcut anumite postări în mod ironic.

A explicat că este o persoană glumeață și veselă și că nu și-ar permite să jignească pe cineva prin ceea ce face. Aceasta a ținut să adauge că nu este o rușine să-și arate bunătatea în public atunci când este nevoie, iar când vine vorba despre iertare, acest cuvânt ar trebui folosit mai des.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

"Sufletul tău de americană"- ea în perioada aceea era venită acasă din State și îi plăceau mult împletiturile acolo și făcea des. Încă avea foarte multe obiceiuri din America și pur si simplu am dat-o într-o direcție funny, dar deloc ironică. Am dus acele propoziții într-o direcție mai amuzantă căci așa eram noi una cu alta, râdeam și glumeam mult (cine ne cunoaște, știe). Aceste explicații sunt pentru comunitatea mea, pentru cei care au avut sau au impresia că am făcut postările "la mișto".

Nu există așa ceva. Voi nu mă cunoașteți destul de bine, dar eu sunt un om foarte glumeț și vesel. Majoritatea dintre voi ați înțeles intenția mea si vă mulțumesc pentru mulțimea de mesaje. N-am făcut asta pentru nimeni, doar pentru mine și sufletul meu ca să mă simt împăcată. Dacă de cealaltă parte nu s-a primit, asta nu mai ține de mine. De ce am făcut acele urări publice? Pentru ca nu mi-e rușine să arăt BUNATATE în public! Cuvântul "Iertare" ar trebui să-l folosim mai des, chiar și public. Este ultima postare cu referire la acest subiect, și așa e cam penibil că fac asta, dar prea pe dos ați înțeles-o unii dintre voi.”, a mai scris Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit! „Nu îți promit că o să avem o viață lipsită de probleme, nicăieri nu e doar lapte și miere!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În ce stare se află acum legendarul pilot: "Doar trei oameni îl pot vizita"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies