Oana Roman, despre operațiunea de schimbare a hainelor de vară cu cele de iarnă. Ce a găsit în dulapuri. „Ferească Dumnezeu așa ceva. Nu e bine!”

Oana Roman, despre operațiunea de schimbare a hainelor de vară cu cele de iarnă. Ce a găsit în dulapuri. „Ferească Dumnezeu așa ceva. Nu e bine!”
Oana Roman, despre operațiunea de schimbare a hainelor de vară cu cele de iarnă. Ce a găsit în dulapuri. „Ferească Dumnezeu așa ceva. Nu e bine!”

Oana Roman a arătat urmăritoarelor ei cum se desfășoară procesul de schimbare al garderobei cu ținute de iarnă.

Sezonul rece a venit deja, iar în a doua lună de toamnă putem spune că avem nevoie și de câteva articole vestimentare groase. Este și cazul Oanei Roman, care a povestit pe rețelele de socializare cum plănuiește să schimbe hainele din dressing și să înlocuiască hainele de vară cu cele de iarnă. Gândul că trebuie să facă numeroase drumuri din dressing până în garaj unde are depozitul deja a neliniștit-o și a fost sinceră spunând că va dura ceva până când totul va arăta bine. 

„Am terminat cu revizia, mă duc acasă și mi-am propus astăzi să schimb hainele de vară cu cele de iarnă. Și voiam să știu dacă voi ați făcut deja această operațiune sau nu pentru că mie mi se pare că prea mult timp cald nu va mai fi și clar hainele de vară și sandalele nu le mai purtăm. Și atunci eu m-am hotărât astăzi să fac această mișcare care la mine durează foarte mult că trebuie să le car din garajul de unde am depozitul până sus în dressing și invers.”,

a povestit Oana Roman.

Cum arată dressingul Oanei Roman după curățenia de vară

Citește și: Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite: "Îi vedem pe alții care o duc mai bine decât noi și avem tendința să îi invidiem!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Oana Roman se gândește serios să facă o schimbare în privința școlii fiicei sale! Ce o determină pe vedetă să ia această decizie? „Costă un pic mai mult de dublu față de cât plătesc acum.”

Odată ajunsă acasă, vedeta TV s-a ținut de promisiune și a început să schimbe articolele vestimentare din dressing. În momentul în care le-a scos în mijlocul camerei, a rămas uimită până și ea de câte haine de vară are și a recunoscut că sunt prea multe, mai ales când vine

vorba de pantofi și sandale, din care ar trebui să mai ofere și altor persoane.

  „Am scos hainele de vară. Ferească Dumnezeu așa ceva. Nu e bine! Sunt prea multe! Am lăsat doar câteva pentru că plecăm în vacanță și am nevoie de haine subțiri. Am făcut loc pentru pulovere, am făcut loc pentru rochiile de iarnă. Uitați-vă ce e aici! E prea mult și am și prea multe sandale și prea mulți pantofi.

Trebuie să dau măcar jumătate din ele, deci am de treabă.”, a mai spus Oana Roman.

Haine Oana Roman
Haine Oana Roman[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Oana Roman oferă un sfat prețios despre rolul unui părinte! "Un copil nu trebuie doar să-l crești, trebuie să-l și educi!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies