Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”

Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”
Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă, refolosind alimentele din frigider. „Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici!”

Jurnalista a pregătit o salată rapidă și delicioasă din ingredientele găsite în frigider.

Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețetele pe care le pregătește pentru întreaga familie, iar de fiecare dată vedeta TV împarte din trucurile bucătăriei și cu toți urmăritorii din online.

Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea pentru salată

Citește și: Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!"

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea terciul de ovăz. Preparatul pe care vedeta TV îl mănâncă în fiecare dimineață. “Este foarte bun și ajută la digestie.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De această dată, prezentatoarea a pregătit o salată cu ingredientele găsite deja în frigider, astfel că peștele, broccoli, ridichile, castravetele, fâșiile de somon și boabele de porumb au fost doar câteva din cele care au oferit culoare întregului preparat

pregătit extrem de rapid.

Ingrediente:

  • Pește
  • Broccoli
  • Edamame
  • Ridichi
  • Castravete
  • Fâșii de somon
  • Boabe de porumb
  • Păstăi de fasole
  • Sare
  • Ulei de măsline
  • Ceapă
  • Suc de rodii

„Voi face o salată din ce am găsit prin frigider.

Am făcut pește în weekend și a mai rămas puțin pește, niște broccoli și edamame. În salată am ridichi, un castravete, voi pune și câteva fâșii de somon, am niște boabe de porumb și păstăi de fasole. Ulei de măsline, iar aici am sare celtică. Am curățat tot ce am nevoie pentru a pune în salată, adică ridichea, castravetele, somonul, peștele l-am curățat foarte bine, ceapa am frecat-o puțin cu sare și mai am și câteva boabe de edamame.
Am și niște fasole păstăi și boabe de porumb și voi face o salată super bogată.”
, a povestit Gabriela Cristea.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: „Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate- stirilekanald.ro

Cum pregătește Gabriela Cristea o salată rapidă și delicioasă

După ce a adăugat toate legumele într-un bol, pe culori, aceasta adăugat suc de rodii, înlocuind astfel zeama de lămâie și oțet, iar preparatul este gata.  „Puteți renunța la orice de aici pentru că nu trebuie să le puneți chiar pe toate. Eu am avut toate astea, așa că voi face o salată bogată.

Începem să le punem în bol, punem și ridichile, castraveții, somonul. Încercăm să facem o bucurie de culoare. Adăugăm și peștele aici undeva și boabele de la edamame, iar pe mijloc ceapa. Uitați-vă ce frumusețe de salată am eu aici! O lingură de ulei de sâmburi este suficient. Nu voi folosi nici oțet, nici lămâie, ci suc de rodii. Rămâne doar să amestecăm și suntem gata.”, a mai spus vedeta TV.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un broccoli perfect. Cum gătește edamamele: „O să vă arăt cum procedez eu, ca să iasă broccoli crocant și să nu fie fleșcăit în farfurie!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

FOTO. Locul în care Stela Popescu se odihnește a iscat un val de controverse și replici acide. Cum a ajuns să arate mormântul regretatei actrițe

VIDEO Robi, sentimente pentru Teodora. Motivul pentru care tânărul a ales să facă un pas în spate. „Cred că m-am cam îndrăgostit. Am preferat să pic eu.”

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 


Cookies