VIDEO Cum pregătește Diana Bart supa cremă de roșii, cu mozzarella și crutoane: “Rețeta este delicioasă și tare simplă!”

VIDEO Cum pregătește Diana Bart supa cremă de roșii, cu mozzarella și crutoane: “Rețeta este delicioasă și tare simplă!”
VIDEO Cum pregătește Diana Bart supa cremă de roșii, cu mozzarella și crutoane: “Rețeta este delicioasă și tare simplă!”

Vedeta a dezvăluit cum pregătește supa cremă de roșii, dar și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.

Diana Bart este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țară, jurnalist de profesie, cu numeroase proiecte personale în care se implică, încercând să-i motiveze și pe ceilalți să ajute atunci când au ocazia. Activă și în mediul online, aceasta împarte de fiecare dată cu urmăritorii ei numeroase preparate care o ajută să se mențină echilibrată, iar stilul de viață pe care îl are o face să arate încă la vârsta adolescenței.

“Ce ziceți de o supă cremă de roșii cu mozzarella, crutoane și busuioc proaspăt? Și dacă tot mai avem roșii de sezon, ar fi păcat să nu le și folosim din plin. Rețeta este delicioasă și tare simplă!”, a scris Diana Bart la postarea din mediul online.

Ingredientele necesare pentru supa cremă de roșii

Citește și: Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat! „M-am trezit de dimineață cu o senzație în care nu mai puteam să respir.”

Citește și: Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De această dată, jurnalista a dezvăluit cum realizează supa cremă de roșii, dar și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.

Este unul foarte ușor de pregătit, mai ales că toamna este bogată în aceste legume, pentru care ar fi păcat să nu le punem în valoare.

  • 2 cepe galbene
  • 5 căței de usturoi
  • ½ țelină
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia roșu
  • 2 kg roșii proaspete
  • Busuioc proaspăt

Cum pregătește Diana Bart supa cremă de roșii

Cu doar câteva ingrediente, supa cremă de roșii este gata, astfel că începe prin a fierbe legumele, blenduiește 2 kg de roșii proaspete pe care le adaugă peste legume, apoi nu uită de cățeii de usturoi și sare. Totul rămâne la fiert pentru încă 15 minute, când adăugă pe deasupra busuiocul proaspăt. Această supă este servită alături de mozarella și crutoane. “Apă, doar cât să acopere legumele.

Le fierbem sub capac 20 de minute. Blenduim 2 kg de roșii proaspete. Adăugăm roșiile blenduite peste legumele fierte și 4 căței de usturoi proaspăt și sare. Mai fierbem 15 minute, apoi o dăm prin sită ca să fie pufoasă. Busuioc proaspăt. Adăugați sare dacă mai trebuie, piper și sirop de agave, dacă o vreți mai dulce. Servim cu mozzarella și crutoane cu: ulei de măsline, sare, usturoi pudră, boia, busuioc uscat.”
, a mai adăugat la postare jurnalista.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

FOTO. Locul în care Stela Popescu se odihnește a iscat un val de controverse și replici acide. Cum a ajuns să arate mormântul regretatei actrițe

VIDEO Robi are sentimente pentru Teodora. Motivul pentru care tânărul a ales să facă un pas în spate. „Cred că m-am cam îndrăgostit. Am preferat să pic eu.”

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 


Cookies