Cum merg lucrările la casa Ilenei Sterp. Tânăra a postat câteva imagini cu proiectul, care prinde contur. „Nu fuge nimeni după noi. Doamne ajută!”

Cum merg lucrările la casa Ilenei Sterp. Tânăra a postat câteva imagini cu proiectul, care prinde contur. „Nu fuge nimeni după noi. Doamne ajută!”
Cum merg lucrările la casa Ilenei Sterp. Tânăra a postat câteva imagini cu proiectul, care prinde contur. „Nu fuge nimeni după noi. Doamne ajută!”

Șatena a arătat câteva imagini de la casa în proces de construire și a vorbit despre stadiul în care se află casa.

Ileana Sterp, fiica cea mare a mamei Geta, este mereu activă în mediul online, acolo unde împarte numeroase aspecte din viața ei personală cu toți urmăritorii care o îndrăgesc. Apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă, tânăra se prezintă mereu naturală și spune lucrurilor pe nume atunci când are ceva de transmis. Tânăra se bucură și de o familie fericită, alături de soțul ei, Dani, și de cei doi copii, iar tocmai acesta este motivul pentru care aceștia au pornit un nou proiect, iar tânăra a postat câteva imagini despre cum se prezintă întregul proces.

Cum arată casa aflată în construcții a Ilenei Sterp

Citește și: Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

În urma accidentului pe care soțul ei l-a avut și despre care a vorbit în mediul online, acesta nu a mai putut merge să facă acoperișul, dar nici muncitori nu au mai reușit să ajungă la timp, așa că întreaga construcție a avut o pauză de aproximativ două luni.

Acum au revenit în forță pentru a termina lucrurile urgente, până în sărbători. Tânăra împarte mereu cu zâmbetul pe buze toate momentele speciale din viața ei, iar acesta este unul dintre ele. Reușește mereu să facă față cu brio tuturor provocărilor de zi cu zi și găsește mereu soluții cu zâmbetul pe buze.  „Sunt la casa pe care o renovăm, unde se lucrează intens. A fost o pauză de aproximativ două luni pentru că Dani nu a putut să mai vină să mai facă acoperișul, muncitorii care fac interioarele și exterioarele, la fel și ei, nu au putut
la timp și am întârziat destul de tare, dar eu sper ca până de Crăciun să facem lucrurile urgente. Acoperișul, ne apucăm și în interior, vedem ce putem face. Nu fuge nimeni după noi, dar mă bucur că am început în forță. Vine și Dani săptămâna asta să facă acoperișul pe clădire și Doamne ajută!”
, a spus Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

FOTO. Locul în care Stela Popescu se odihnește a iscat un val de controverse și replici acide. Cum a ajuns să arate mormântul regretatei actrițe

VIDEO Robi are sentimente pentru Teodora. Motivul pentru care tânărul a ales să facă un pas în spate. „Cred că m-am cam îndrăgostit. Am preferat să pic eu.”

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 


Cookies