Cum își dorește Adela Popescu să o cunoască mai bine pe mama ei? „Tragi linie la final și îți dai seama că tu nu cunoști enorm de multe lucruri despre ei.”

Cum își dorește Adela Popescu să o cunoască mai bine pe mama ei? „Tragi linie la final și îți dai seama că tu nu cunoști enorm de multe lucruri despre ei.”
Cum își dorește Adela Popescu să o cunoască mai bine pe mama ei? „Tragi linie la final și îți dai seama că tu nu cunoști enorm de multe lucruri despre ei.”

Blondina a vorbit despre familie și dorința de a-și cunoaște mama dincolo de sacrificiile pentru ei.

Cunoscuta și îndrăgita actriță și prezentatoare TV, Adela Popescu, a povestit, în cadrul podcastului Vorba lui Jorge, despre cum și-ar dori să-și cunoască mai mult mama, dincolo de sacrificiile făcute pentru familie. Aceasta i-a dăruit un caiet în care să răspundă la numeroase întrebări încă de când era mică, iar acele răspunsuri să devină informații valoroase pentru ea, odată cu trecerea anilor.  „I-am cumpărat un fel de jurnal în care i-am spus mamei: „vorbește-mi despre tine”.

Sunt niște întrebări foarte simple, de exemplu: “Cum se numea colega ta de bancă? Care a fost cea mai bună la grădiniță? Care a fost primul cadou de care îți amintești de la Moș Crăciun?”. Și apoi crește la școala generală, în liceu, pentru că părinții sunt tot timpul despre noi, noi suntem despre noi în raport cu ei. Tragi linie la final și îți dai seama că tu nu cunoști enorm de multe lucruri despre ei.
Poate eventual din viața petrecută împreună atât, dar din trecutul lor, poate să fi auzit doar niște discuții.”
, a spus Adela Popescu.

Cum își dorește Adela Popescu să o cunoască mai bine pe cea care i-a dat viață

Citește și: Cum a reușit Adela Popescu să gestioneze succesul mediatic din perioada în care serialul TV în care jucase era cel mai cunoscut. „Înțelegi că este răsplata a ceea ce faci"

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”

Acum, la întâlnirile de familie, în momentul în care actrița are mai multe curiozități, întreabă în detaliu și filmează momentele pentru a-i rămâne amintire. 

„Sunt foarte multe detalii pe care eu le descopăr personal, acum sunt mult mai curioasă. Acum, la întâlniri, întreb explicit niște lucruri. Am început să le filmez. Dar caietul acela este foarte frumos, încă nu l-a completat și tot timpul îi spun, dar pentru mine e foarte valoros pentru că sunt lucruri care la un moment dat vor fi complet uitate dacă nu ți le scrie undeva sau nu le filmezi.
Asta mi-aș dori, să-mi povestească mai multe lucruri despre ea. La ea toată viața fost despre noi, totul. Cred că a venit momentul să vreau să o descopăr pe ea ca om, ca individ, ca dorințe, ca femeie, ca univers. Nu în raport cu mine și cu sacrificiul de mamă, pentru că ea este un individ, ca și tatăl meu, distinct.”,
a mai spus actrița.  

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: „Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate- stirilekanald.ro

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan! „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

FOTO. Locul în care Stela Popescu se odihnește a iscat un val de controverse și replici acide. Cum a ajuns să arate mormântul regretatei actrițe

VIDEO Robi are sentimente pentru Teodora. Motivul pentru care tânărul a ales să facă un pas în spate. „Cred că m-am cam îndrăgostit. Am preferat să pic eu.”

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 


Cookies