Cum arată iubirea în căsnicia Adelei Popescu și ce spune actrița despre povestea de dragoste cu Radu Vâlcan? „Nu e un romantic, dar marchează niște momente.”

Cum arată iubirea în căsnicia Adelei Popescu și ce spune actrița despre povestea de dragoste cu Radu Vâlcan? „Nu e un romantic, dar marchează niște momente.”
Cum arată iubirea în căsnicia Adelei Popescu și ce spune actrița despre povestea de dragoste cu Radu Vâlcan? „Nu e un romantic, dar marchează niște momente.”

Adela Popescu a vorbit despre cum se manifestă iubirea în relația dintre ea și soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu, cunoscuta și îndrăgita actriță și prezentatoare TV, are o carieră de succes în lumina reflectoarelor și se poate declara la fel de fericită și când vine vorba despre familia frumoasă pe care o are. Aceasta trăiește o poveste de dragoste cu omul de televiziune Radu Vâlcan, având împreună trei copii, iar adesea vorbesc despre relația lor și despre povestea de dragoste frumoasă. Invitată în cadrul podcastului Vorba lui Jorge, aceasta a vorbit despre iubirea pe care soțul ei i-o dăruiește și simte că are mai mult timp să se iubească pe ea de când este în această

relație.  “Pe mine, de când mă iubește Radu, mă iubesc mai mult pe mine. Asta simt. E o constantă. Dacă mă iubește el, total, așa cum mă iubește, mi-am dat seama cât de mult mă iubesc pe mine. Am timp să mă iubesc pe mine. Când partenerul nu te iubește sau nu te iubește cât ai vrea tu, energia datorată se duce la el să-l faci să te iubească și să-ți acorde atenție.
Pentru că e normal să faci asta. “Sunt aici, nu mă vezi?”,
a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, despre iubirea dintre ea și Radu Vâlcan

Citește și: Cum își dorește Adela Popescu să o cunoască mai bine pe mama ei? „Tragi linie la final și îți dai seama că tu nu cunoști enorm de multe lucruri despre ei.”

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a reușit Adela Popescu să gestioneze succesul mediatic din perioada în care serialul TV în care jucase era cel mai cunoscut. „Înțelegi că este răsplata a ceea ce faci"

Actrița a mai povestit și despre faptul că soțul ei încearcă de fiecare dată să facă posibile anumite dorințe pe care ea le are și este în stare să anuleze orice plan pentru a o

face pe ea fericită.  “Când el te iubește, tu ai timp să te iubești pe tine, să te concentrezi pe profesia ta, pe somnul tău. Ca un copil iubit de acasă, care are timp să înflorească. Radu nu e un romantic, dar marchează niște momente. Orice ar fi, dacă îi spun: “mă duci și pe mine până în centru și bem o cafea în mașină?”, el pune capac la tot, sună cel mai bun prieten și spune că nu mai poate să vină.
Nu există ceva și să nu facă pe naiba în patru să se întâmple.”,
a mai povestit actrița.

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Este Adela Popescu o persoană certăreață? Care sunt, de obicei, motivele pentru care se ciondănește cu soțul ei, Radu Vâlcan. „Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Cine va câștiga Premiul Nobel pentru Chimie 2024? Materialele inovatoare și inteligența artificială, în topul favoriților

Dana Roba, despre relația fiicelor sale cu fostul soț. Ce spune make-up artistul despre legătura dintre ei? „Dacă fata mea vrea să stea cu el la masă cât eu trăiesc, nu vreau să mă mai vadă niciodată”

EXCLUSIV | Medicul Virgiliu Stroescu, despre cât de nesănătoasă este, de fapt, cafeaua pentru organism. Greșeala pe care o fac oamenii în fiecare zi

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies