Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”

Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin  de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”
Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”

Geta Sterp a povestit ce i s-a întâmplat într-un magazine de haine. Ce a deranjat-o pe tânără.

Geta Sterp a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare într-un magazin de haine care a deranjat-o, în momentul în care a mers să-și cumpere un compleu, iar fusta se afla pe manechin. Tânăra a vrut să primească articolul vestimentar, însă a fost anunțată că acest lucru nu este posibil. Neștiind care este politica, a primit apoi mesaje de la urmăritori care i-au explicat de ce nu a primit ținuta respectivă. 

“Voiam să vă spun. Știți că am fost la un magazin de haine și am vrut să cumpăr un compleu, iar fusta era pe manechin, nu au vrut să o dea jos, nu mi s-a părut normal, însă am aflat ulterior de la voi, mi-ați scris foarte mulți care lucrați în domeniu și că există această politică. Că există persoane autorizate care fac treaba asta, nici de cum cele care se plimbă prin magazin, personalul de acolo.
Eu una nu am știut, nu mi s-a părut normal, însă dacă asta e politica, îmi cer scuze. Am plecat supărată, dar m-am supărat pe nedrept, se pare. Am zis să vă spun aici, pentru că și voi ați plecat de multe ori nemulțumiți din diferite magazine. Trebuie să ne conformăm.”,
a spus Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Geta Sterp, mesaj către urmăritorii care o critică în privat

Citește și: Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi: "Dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare: "Medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare!"

Mesaje răutăcioase a primit tânăra și după ce a povestit întâmplarea, auzind de la cei din mediul online că se crede o persoană importantă. Aceasta a ținut să spună că cei care o știu cu adevărat, o cunosc exact așa cum este ea. 

“Am și râs, pentru că mi-ați scris mulți dintre voi: “Vai, te crezi Madonna să-ți fi dat ție fusta aia jos?” Pe bune? Dacă am vrut să dea fosta aia jos mă cred Madonna? Efectiv am vrut să fac un bine magazinului și să fac vânzare și am fost un pic supărată că eu chiar nu am mai auzit treaba asta. Când am mai fost prin diferite magazine mai mici, oamenii voiau să-și vândă marfa, dar probabil erau magazine private.
Nu mi s-a mai întâmplat asta și am fost mirată, nimic mai mult. Nu mă cred nimeni, dimpotrivă. Cei care mă cunoașteți, știți că sunt un om simplu și atât.”,
a mai spus fiica cea mică a mamei Geta.

Citește și: Motivul pentru care Virginia și Teodora l-au chemat împreună pe Gagea în camera roșie: „Mi-am îndeplinit un vis”. Gestul lor a stârnit numeroase reacții în casă- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui

VIDEO Moldo și-a schimbat părerea despre Criss. Cum o vede acum pe tânără? „M-am simțit foarte bine în preajma ei.”

Robi a chemat-o pe Virginia în camera roșie! Incredibil cum a reacționat Teodora: „Mi se pare că se joacă...”

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies