Ce face Andreea Marin în fiecare săptămână? Rutina care o face să se desprindă de toate grijile din jur. „Stresul adunat nu îmi este prieten.”

Ce face Andreea Marin în fiecare săptămână? Rutina care o face să se desprindă de toate grijile din jur. „Stresul adunat nu îmi este prieten.”
Ce face Andreea Marin în fiecare săptămână? Rutina care o face să se desprindă de toate grijile din jur. „Stresul adunat nu îmi este prieten.”

Zâna Surprizelor a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a arătat cum încearcă să își păstreze echilibrul de fiecare dată.

Cunoscuta și îndrăgita Andreea Marin, cu o activitate remarcabilă în online și în proiectele de zi cu zi, a trecut prin numeroase transformări fizice, care au făcut-o să conștientizeze cât de importantă este sănătatea și bunăstarea ei. Astfel, aceasta a realizat un filmuleț pe rețelele de socializare în care a arătat care este rutina ei săptămânală și cum se deconectează de la toate grijile din jur. “De două ori pe săptămână, înlocuiesc pauza de masă din miezul zilei cu pauza de … pilates și vitamine.

Îmi impun ca în aceste două ore pe săptămână să nu răspund la mesaje și telefoane- mi-a fost foarte greu, recunosc, eficiența mă definește și nu îmi place să amân, lucrez în ritm alert mereu, dar am înțeles după ultimul burn out ca nu ajung doar 4-5 ore de somn și stresul adunat nu îmi este prieten. Așadar, e timpul meu, ca un dar pentru minte, trup și suflet.
Învăț să mă desprind total astfel de grijile și responsabilitățile care nu se termină niciodată, antrenamentul nu e prea lung oricum, dar e un exercițiu necesar pentru mine să domolesc energia mea care nu mă lasă să mă și odihnesc așa cum se cuvine, sunt după o viață de nebunie și treabă făcută mereu în viteză.”,
a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin, rutina de sport pe care o are în fiecare săptămână

Citește și: Cum reușește Andreea Marin să consume mai multe lichide. “Nu am această plăcere de a bea apă, așa că încerc să mă păcălesc singură.”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Andreea Marin, declarații sincere despre lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le accepte la un bărbat: “E bine să deschizi ochii.”

Vedeta TV a explicat cum realizează exercițiile săptămânale în sala de sport și cum reușește prin antrenamente să îmbine sănătatea cu starea pozitivă a minții. “Apoi, lucrez la aparat cu greutățile acestuia și mă bazez și pe greutatea corpului, mușchii lucrează intens, respirația este profundă întreaga oră de antrenament- ceea ce nu e ușor, pentru că pentru mine nu este firesc, uităm să respirăm corect din pricina grabei si a stresului la care ne supunem trupul pe perioade lungi.

Pilates este și despre poziția corectă a coloanei, a corpului în ansamblu, despre mișcările făcute lent și ca la carte, cu intensitate, această secvență scurtă nu ilustrează toate acestea, dar am postat de multe ori pe acest subiect și cred că anterior a fost elocvent. Mereu avem ceva de învățat, despre noi înșine mai ales!”, a mai spus vedeta TV.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Julia izbucnește în lacrimi! Bianca o acuză că se victimizează. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două concurente- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure- stirilekanald.ro

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Andreea Marin nu crede în prietenia dintre părinți și copii! Care sunt principiile după care și-a crescut fiica? „Trebuie să ai și autoritatea părintelui și să ai și momente frumoase cu copilul!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui

VIDEO Moldo și-a schimbat părerea despre Criss. Cum o vede acum pe tânără? „M-am simțit foarte bine în preajma ei.”

Bianca și Julia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Care este mărul discordiei dintre cele două concurente: "Mă scoți din sărite!"

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies