Mesaje de Sfânta Parascheva. Cele mai frumoase urări și felicitări pe care să le trimiți pe 14 octombrie

Mesaje de Sfânta Parascheva. Cele mai frumoase urări și felicitări pe care să le trimiți pe 14 octombrie
Mesaje de Sfânta Parascheva. Cele mai frumoase urări și felicitări pe care să le trimiți pe 14 octombrie

Află din rândurile de mai jos câteva mesaje deosebite de Sfânta Parascheva!

Pe 14 octombrie, creștinii ortodocși o sărbătoresc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, una dintre cele mai iubite sfinte din țara noastră și nu numai. Această zi specială este plină de rugăciuni, pelerinaje și gânduri bune adresate celor dragi. Pentru mulți, este și un prilej de a transmite urări și mesaje de La Mulți Ani celor care poartă numele de Parascheva, Paraschiv, Paraschiva sau alte derivate. Află din rândurile următoare cele mai deosebite mesaje de La Mulți Ani de Sfânta Parascheva!

Mesaje deosebite de Sfânta Parascheva pentru prieteni și familie

Citește și: Rugăciunea de ajutor către Sfânta Parascheva. Cum e bine să te rogi, cuvintele au o putere uimitoare

Mesaje de Sfânta Parascheva[Sursa foto: freepik]

Citește și: Semnificația numelui Toma. De unde provine și ce înseamnă. Mesajul nebănuit pe care îl poartă

  • „La mulți ani de Sfânta Parascheva! Fie ca această zi să îți aducă liniște sufletească, bucurie și momente de neuitat alături de cei dragi!”
  • „De Sfânta Parascheva, îți doresc ca toate dorințele tale să devină realitate și fiecare zi să fie la fel de luminoasă și frumoasă precum această sărbătoare. La mulți ani cu sănătate și fericire!”
  • „Cu ocazia zilei de Sfânta Parascheva, îți trimit cele mai bune gânduri și îți doresc să ai parte de momente magice, pline de zâmbete și iubire. La mulți ani!”
  • „Fie ca Sfânta Parascheva să te ocrotească și să îți lumineze calea în fiecare zi. Îți doresc o viață plină de bucurii, sănătate și împliniri. La mulți ani!”
  • „Dragă prietenă, astăzi este o zi specială pentru tine, iar eu îți doresc din tot sufletul să ai parte de tot ce este mai frumos în viață. Să fii mereu fericită, iubită și plină de bucurii! La mulți ani de Sfânta Parascheva !”

Imagini și felicitări de La Mulți Ani

Mesaje de Sfânta Parascheva[Sursa foto: freepik]

„La mulți ani de Sfânta Parascheva! Să ai parte de o zi plină de lumină și zâmbete, iar toate visele să ți se îndeplinească!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Sfânta Parascheva să te binecuvânteze cu pace, sănătate și iubire.

La mulți ani!”

„Fie ca lumina Sfintei Parascheva să îți lumineze calea. La mulți ani!”

„Cu ocazia Sfintei Parascheva, îți trimit toate gândurile mele bune, alături de cele mai frumoase culori ale toamnei. La mulți ani!”

„La mulți ani și toate cele bune de Sfânta Parascheva! Să ai o zi binecuvântată alături de cei dragi!”

Mesaje de Sfânta Parascheva[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Mesaje de Sfânta Parascheva[Sursa foto: freepik]

Mesaje de Sfânta Parascheva[Sursa foto: freepik]

Cele mai frumoase gânduri și urări de trimis sărbătoriților

Mesaje de Sfânta Parascheva[Sursa foto: freepik]

O urare dedicată unei prietene sau unei persoane apropiate, care să-i arate cât de mult contează pentru tine este un gest frumos în care îi poți arăta cât de mult contează pentru tine. Un mesaj profund, potrivit pentru a transmite gânduri bune și o binecuvântare celui sărbătorit îi va aduce cu siguranță un zâmbet larg pe față.

  • „Cu ocazia Sfintei Parascheva, îți doresc să ai parte de sănătate, iubire și multă fericire! La mulți ani fericiți!”
  • „Sfânta Parascheva să-ți aducă liniște în suflet, pace în inimă și fericire în fiecare zi. La mulți ani, dragă prietenă!”
  • „La mulți ani de Sfânta Parascheva! Să ai parte de o zi minunată, plină de zâmbete și de toate lucrurile frumoase care te fac fericită!”
  • „De ziua ta onomastică, îți trimit cele mai sincere urări de bine! Să ai parte de sănătate, iubire și succes în tot ceea ce faci! La mulți ani de Sfânta Parascheva!”
  • „Fie ca Sfânta Parascheva să-ți lumineze viața și să te ocrotească în toate momentele tale! La mulți ani binecuvântați !”


Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rugăciunea Sfântului Ciprian de dezlegare farmece și vrăji

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies