Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp? „Vă așteptăm cu drag acolo!"

Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp? „Vă așteptăm cu drag acolo!
Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp? „Vă așteptăm cu drag acolo!"

Bineînțeles că Geta Sterp nu se abate de la treburile casnice, ba chiar mai mult, în weekend va merge și în târg.

Geta Sterp este la fel de activă în gospodărie chiar și în sarcină. În cursul zilei de ieri, aceasta a postat pe contul său de TikTok, un filmuleț în care pregătea sloi, pentru a-l duce în târg, alături de alte bucate, pe durata zilelor de weekend. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că se va afla la târgul din Negreni, cu nenumărate bucate, pentru a le vinde.

Ce va face Geta Sterp în târgul din Negreni?

Citește și: Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

geta sterp tiktok
Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare: "Medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare!"

În ciuda faptului că aceasta este însărcinată, deseori o putem vedea în filmulețele postate în mediul online, fie că este vorba despre Facebook, Instagram sau TikTok, că este foarte activă, și foarte rar ia o pauză de la treburile casei. În acest fel a apărut și recent, în filmulețul postat pe TikTok, acolo unde menționa că va participa la un târg, iar pe lângă sloiul pe care sora lui Culiță Sterp îl pregătea chiar în filmulețul din mediul online, aceasta a precizat și faptul că va mai aduce la târgul din Negreni, acolo unde va fi prezentă, brânză de oaie, unt, dar și alte astfel de bucate. Aceasta urmează să meargă la târg începând de astăzi, până duminică, inclusiv. Astfel, cei care vor dori să achiziționeze bucate de casă chiar de la Geta Sterp, o pot vizita în cadrul târgului. 

Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp? „Vă așteptăm cu drag acolo!"[Sursa foto: Freepik/TikTok]

Bună ziua! Mai am o țâră până nasc, dar nu mă astâmpăr cu lucrul. Știți ce veste am pentru voi? Vineri, sâmbătă și duminică, vă așteptăm cu drag la târg la Negreni, eu acum fac sloi, am fiert carnea și acum o iau de pe oase ca să îl finalizez. Vă așteptăm cu drag acolo, să vă dăm brânză de oaie, sloi, unt, bunătăți de-ale noastre, ce avem.

”, a menționat Geta Sterp, pe contul său de TikTok.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi: "Dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum a reacţionat Pepe când a auzit că Raluca Pastramă a declarat că fetele sunt puse în pericol la domiciliul actual: " Nu ţine vrăjeala asta la instanţă"

Lupta se termină pentru 3 semne zodiacale în octombrie 2024

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies