Cine este Anca Munteanu. "Atunci m-a cucerit și am rămas cucerită."

Anca și DOC
Anca și DOC

Iată, din rândurile următoare, cine este Anca Munteanu și cu ce se ocupă.

Anca Munteanu este soția lui DOC, cunoscutul artist care activează în industria muzicală și care în anul 1999 a înființat trupa C.T.C (Control Tehnic de Calitate), alături de Vlad Dobrescu și Deliric. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună o fetiță pe nume Eva. Cu toate acestea, prima dată s-au întâlnit în urmă cu 17 ani, atunci când aveau același loc de muncă, iar ulterior DOC a fost profesorul Ancăi la școala de crupieri.

Aceștia au dat o șansă relației lor abia după 10 ani de când s-au întâlnit prima dată, deși a mărturisit că a fost cucerită încă din primul moment, dar artistul se afla într-o relație. Chiar dacă DOC se numără printre cei mai renumiți și apreciați artiști de rap și apare adesea în lumina reflectoarelor sau la evenimentele pe care le onorează, artistul, sub numele său real Vlad Munteanu, are o soție care îi place să fie discretă prin prezența ei.
Cei doi consideră că au o relație puternică și foarte frumoasă și chiar dacă aceasta nu apare adesea în lumina reflectoarelor, își sprijină partenerul de viață din umbră și îi este alături în toate proiectele pe care le realizează.

În cadrul unui interviu de acum ceva timp, soția lui DOC a povestit cum a fost cucerită de artist, dar și când a simțit prima chimie între ei. 

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 16 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie, nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după.  Cel mai mult la el am apreciat pasiunea, pasiunea pentru viață aș putea spune….
Despre orice vorbea, și un lucru extrem de banal, avea o forță și o implicare cum n-am mai văzut. Munca la cazino, discuțiile, muzica, totul era făcut cu foarte multă energie. Mi s-a părut că ne potrivim perfect din punctul asta de vedere. Și da, discursurile le aud și acasă, o bucurie, nu-i așa?”
, a povestit Anca Munteanu.

Unde lucrează Anca Munteanu, soția lui DOC

Citește și: Cine este DOC. „Muzica nu o văd în niciun caz ca pe o muncă”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Anca și DOC
Anca și DOC[Sursa foto: Instagram]

Citește și: DOC și Olivia Adams, mărturisiri inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Citește și: Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Chiar dacă soțul ei este mereu în lumina reflectoarelor și este îndrăgit pentru activitatea sa artistică, soția lui are un loc de muncă departe de ochii publicului, iar aceasta are o profeție despre care puțini știu. Lucrează într-un domeniu opus partenerului său de viață, fiind manager de recrutare la o companie de IT. „Eu sunt manager pe recrutare la o companie de IT. Lucrez în recrutare de peste 10 ani.

Viața mea profesională nu a suferit schimbări odată cu relația noastră.”, a mai declarat aceasta în cadrul unui interviu. Cei doi au dat dovadă de fiecare dată de înțelegere și conexiune profundă, iar toate situațiile care au apărut în viața lor au fost gestionate cu ajutorul comunicării sincere. Nu ezită să-și arate afecțiunea unul față de celălalt și să-și împărtășească gândurile și emoțiile chiar și atunci când apar în mediul online. Chiar dacă artistul este o fire rebelă prin aparițiile sale, ea este o prezență discretă, cu apariții elegante de fiecare dată, abordând un stil casual și subtil. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze în fotografiile în care este surprinsă, a câștigat simpatia urmăritorilor pentru naturalețea ei. Artistul a declarat și el, în cadrul mai multor interviuri, că atunci când nu este pe scenă, este dedicat familiei și mereu alături de ea.

Anca și DOC
Anca și DOC[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Grasu XXL. „Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum a reacţionat Pepe când a auzit că Raluca Pastramă a declarat că fetele sunt puse în pericol la domiciliul actual: " Nu ţine vrăjeala asta la instanţă"

Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies