VIDEO Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, iar fostul concurent Radu a făcut o glumă nesărată cu Gagea! Cum a reacționat concurentul? "Nu știu ce știi tu Radu, nu mă interesează!"

VIDEO Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, iar fostul concurent Radu a făcut o glumă nesărată cu Gagea! Cum a reacționat concurentul?
VIDEO Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, iar fostul concurent Radu a făcut o glumă nesărată cu Gagea! Cum a reacționat concurentul? "Nu știu ce știi tu Radu, nu mă interesează!"

Vizita fostului concurent, Radu, a și stârnit un mic deranj față de Gagea.

În ediția de ieri din Casa Iubirii, Radu a pășit în emisiunea și le-a făcut o surpriză, iar totodată și o vizită, concurenților. Cu toate acestea, nu a apucat să stea foarte mult de vorbă cu ei, însă i-a scapăt o glumă nu tocmai gustată de către Gagea, iar de aici și până la câteva ironii între cei doi, nu a fost decât un pas.

Gagea s-a simțit atacat de fostul concurent, Radu

Citește și: VIDEO Bianca este de părere că Patrick mai mult o agită, în loc să o liniștească în unele situații: „Eu acum înțeleg asta, dar nu o simt, nu pot să mă schimb.”

gagea
VIDEO Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, iar fostul concurent Radu a făcut o glumă nesărată cu Gagea![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Alexandra și Moldo, discuție în Camera Roșie. Cum privește tânăra faptul că Gagea se contrazice în unele afirmații? „Mă hrănesc cu asta. Lasă-l să văd ce poate.”

Gagea: Din câte țin eu minte, la un moment dat spunea de Alexandra și Antoni, și după eu cu Zeni atâta tot și am simțit-o ca pe o înțepătură, în fine...

Radu: De ce? De ce ți-aș da eu ție înțepătură, știind că eu nu sunt concurent aici în casă? Care crezi că era interesul meu, pentru a face asta?

Gagea: Păi nu știu, nu știu ce știi tu Radu, nu mă interesează. Pur și simplu am simțit o... nu că m-am simțit atacat...

Radu: Ți-am spus oricum, mi-am cerut scuze față de tine pentru gluma făcută...

Gagea: Da...

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Radu: Consider că poate nu mi-am... da, mi-am dat seama după că nu ne cunoaștem atât de bine și ai foarte mare dreptate, poate nici mie nu mi-ar conveni, însă... eu aș fi luat gluma ca atare...

Gagea: Pe viitor, ți-am spus, dacă ne acceptăm glume, perfect, nu am nicio treabă.

Antoni: Poate ești invidios că a scos piesă mai mișto ca a ta.

Gagea: Nu are de ce.

Radu: Da, eu am scos două!

Gagea: Nu are, nu are de ce în primul rând, pentru că rezultatele își spun cuvântul.

Radu: Mult succes!

Gagea: Mersi, Radu!

Radu: Iți doresc succes!

Citește și: Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Gagea: Mersi!

Andreea Mantea: Te-ai supărat, pentru că a zis... de fapt nu ți-a zis de Zeni? Că e o onoare să stai cu Zeni.

Gagea: Probabil, nu știu.

Andreea Mantea: Cu siguranță, ai încredere în mine!

Gagea: Ok!

Andreea Mantea: Probabil te-ai supărat pentru că a zis de Antoni cu Alexandra?

Gagea: Nu a fost asta, doamna Andreea, dar cumva am simțit-o ca și cum... uite ai lăsat-o pe Alexandra și ai rămas cu Zeni, atâta tot. O ironie care nu-și avea locul momentan. Dacă o făcea Robi sau oricine din casă, nu mă supăram că înțelegeam, și noi ne-am permis glume de genul.

radu
VIDEO Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, iar fostul concurent Radu a făcut o glumă nesărată cu Gagea![Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Alexandra și Moldo, discuție în Camera Roșie. Cum privește tânăra faptul că Gagea se contrazice în unele afirmații? „Mă hrănesc cu asta. Lasă-l să văd ce poate.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum a reacţionat Pepe când a auzit că Raluca Pastramă a declarat că fetele sunt puse în pericol la domiciliul actual: " Nu ţine vrăjeala asta la instanţă"

Trucuri de frumusețe care te vor întineri. Cum poți obține un machiaj surprinzător

Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies