Monica Anghel este invitata emisiunii Play IT, sâmbătă de la ora 17:15. “Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine.”

Monica Anghel este invitata emisiunii Play IT, sâmbătă de la ora 17:15. “Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine.”
Monica Anghel este invitata emisiunii Play IT, sâmbătă de la ora 17:15. “Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine.”

Emisiunea "Play IT", difuzată pe Kanal D2 în fiecare sâmbătă de la ora 17:15 și pe contul de YouTube WOWnews, este dedicată celor pasionați de fenomenul IT și de noile tehnologii.

Găzduită de Bianca Iordache, emisiunea aduce în prim-plan discuții captivante despre inovațiile tehnologice, aplicațiile practice ale tehnologiei și impactul acestora asupra vieții noastre de zi cu zi.

Invitata specială din aceasta sâmbătă este Monica Anghel, o figură emblematică a muzicii și divertismentului din România.

Monica Anghel: “Despre mine toată lumea a spus întotdeauna că sunt foarte talentată doar că sunt foarte grasă.”

Monica Anghel: “Eu mă uit pe rețelele astea de socializare și toată lumea arată impecabil, toată lumea arată lux și opulență, toată lumea este într-o fericire maximă, ori viața nu este așa. Viața are și responsabilități, viața îți aduce și probleme viața îți aduce și încercări, viața îți aduce și momente în care simți nevoia să urli, să plângi, te descarci și așa mai departe.

Să dai cu pumnul în masă în anumite situații și așa mai departe.Viața îți aduce și momentul în care părinții nu sunt de acord cu tine sau soțul nu e de acord cu tine, sau copilul nu te ascultă și atunci nu poți să fii într-o fericire maximă. Eu am spus lucrul acesta și revin asupra lui că din punctul meu de vedere... Că viața perfectă arată ca și EKG-ul unui om sănătos.
Păi cum arată EKG-ul unui om sănătos? E mai sus, mai jos, foarte jos, foarte sus, știi? Și tot așa. Pentru că dacă este într-o linie așa dreaptă, aia a murit. Nu mai e, face biiip!”
a precizat artista.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Monica Anghel este cunoscută nu doar pentru vocea sa inconfundabilă și cariera sa de succes în muzică, ci și pentru prezențele sale pline de carismă.

Monica Anghel: “Despre mine toată lumea a spus întotdeauna că sunt foarte talentată doar că sunt foarte grasă și că trebuie să slăbesc. Ok, am făcut niște greșeli din punctul ăsta de vedere, într-adevăr, dar până la urmă n-a contat ceea ce spunea lumea. Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine."

Bianca Iordache: “Erai bine tu cu tine?”

Citește și: Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Monica Anghel: “Da, și mă vedeam o femeie foarte frumoasă și eram o femeie foarte frumoasă De frumoasă.”

Bianca Iordache: “Ai simțit în vreun moment că aceste kilograme în plus te trag în jos din punct de vedere profesional?”

Monica Anghel: "Niciodată! Nu! Nu! Am avut niște succese extraordinare. Am câștigat 11 trofee internaționale.

Sunt cel mai premiat artist din țara asta. Deci nu! Nu! N-are nicio legătură, povestea asta cu kilogramele în plus cu succesul Nu, dacă ești foarte bun în ceea ce faci nu are nicio legătură. Și dacă ai încredere în tine evident.” a precizat cântăreața.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 26 octombrie 2024. O zodie se concentrează pe aspectele financiare

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

5 parfumuri de cameră, realizate în casă. Iată cum poți obține mirosul de toamnă în locuința ta

Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies