Care sunt obiceiurile alimentare ale Cristinei Bâtlan. Ce face în fiecare dimineață, înainte de micul dejun. “Mi-e rușine de mine să mă trezesc dimineața și să mă așez doar la o cafea.”

Care sunt obiceiurile alimentare ale Cristinei Bâtlan. Ce face în fiecare dimineață, înainte de micul dejun. “Mi-e rușine de mine să mă trezesc dimineața și să mă așez doar la o cafea.”
Care sunt obiceiurile alimentare ale Cristinei Bâtlan. Ce face în fiecare dimineață, înainte de micul dejun. “Mi-e rușine de mine să mă trezesc dimineața și să mă așez doar la o cafea.”

Cristina Bâtlan a vorbit despre obiceiurile alimentare și rutina ei din fiecare dimineață.

Cristina Bâtlan, cunoscuta fondatoare a unui brand de pantofi renumit în țară și în străinătate, nu este activă doar atunci când vine vorba despre latura ei profesională. Aceasta încearcă de fiecare dată să păstreze o conexiune cu urmăritorii ei, astfel că nu ezită să împărtășească sfaturi și trucuri care i-ar putea ajuta și pe toți cei care o urmăresc.

Își dorește de fiecare dată să rămână în cea mai bună formă, astfel că are grijă la tot ceea ce mănâncă, dar și ce face de zi cu zi.

În cadrul unui filmuleț de pe rețelele de socializare, aceasta a mărturisit care sunt fructele nelipsite din smoothie-urile ei, dar și cum reușește să-și aducă aportul de dulce de zi cu zi.

  “Ce mănânci ca să arăți așa de bine? Nu mănânci ca să arăți bine. Voi nu știți răspunsul? Când mănânci prea mult, te simți bine, dar nu arăți bine. Nu mănânci ca să arăți bine.

Am băut doar un smoothie cu chia, semințe și susan, apoi struguri, pentru că e perioada strugurilor și nu aveam cum să-i ratez. Aduc doza aia de dulce perfect. Afinele sunt nelipsite din smoothie-urile mele pentru că livrează cei mai mulți antioxidanți și aleg afinele de pădure, nu acele afine pe care le cumperi, le uiți două săptămâni în frigider și sunt perfecte.”, a spus Cristina Bâtlan.

Care este rutina Cristinei Bâtlan în fiecare dimineață

Citește și: Ce schimbare de look a ales Cristina Bâtlan? Fotografia de pe rețelele de socializare a surprins cât de fericită este antreprenoarea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea. Cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil. "Gândiți-vă cum erați voi când erați tineri!"

Nu doar alimentația este prioritară pentru Cristina, ci și rutina pe care o are în fiecare dimineață, astfel că nu merge să-și bea cafeaua până când nu face câteva exerciții care să o ajute să-și mențină corpul. 

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

“Mi-e rușine de mine să mă trezesc dimineața și să mă așez doar la o cafea. Fac 2-3 flotări, mișc puțin umerii, fac 2-3 abdomene, trebuie vreo 30 ca să fie eficiente, dar cam așa începe o zi și asta înseamnă că îmi dă  încredere și vreau să mențin un corp sănătos. Apoi dacă nu citești în fiecare zi măcar o pagină, ajungi să fii ca în vorba aia: “generația asta nouă scrie mai mult decât citește.”,

a mai adăugat fondatoarea brandului de pantofi.

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

@cristina.batlan Tu ce alegi să mănânci în perioada asta? #fashiontiktok #style #diet #healthy #businesswoman #womenownedbusiness #womenempowerment #entrepreneur #tipsandtricks #romania ♬ original sound- Cristina Batlan



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip. De ce aspect a fost atras artistul în cadrul unei emisiuni. “S-a lăsat foarte greu”

Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies