FOTO Cum arată casa din Florida a lui Catrinel Sandu după uraganul Milton. "S-a auzit foarte urât, ne-am dus într-o zona din spate a casei unde nu sunt geamuri deloc."

FOTO Cum arată casa din Florida a lui Catrinel Sandu după uraganul Milton.
FOTO Cum arată casa din Florida a lui Catrinel Sandu după uraganul Milton. "S-a auzit foarte urât, ne-am dus într-o zona din spate a casei unde nu sunt geamuri deloc."

Fosta "bebelușă" a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a arătat cum se prezinta locuința ei după uraganul din Florida.

Uraganul Milton din Florida a făcut pagube uriașe și a speriat mii de oameni, iar printre aceștia se află și vedeta Catrinel Sandu, care de aproximativ 15 ani cunoaște viața de acolo. Aceasta a postat câteva fotografii pe rețele de socializare cu locuința ei după uragan, dar și cu stricăciunile produse. 

“Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Suntem în siguranță și bine. Am avut doar câteva pagube materiale în spatele casei.

În afară de asta, totul a fost în regulă.”, a scris Catrinel Sandu pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii.

Catrinel Sandu locuință Florida
Catrinel Sandu locuință Florida[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, aceasta a făcut declarații și a vorbit despre cum s-a simțit totul, dar și cum mai multe construcții din curte au fost smulse din pământ. 

„Totul este de coșmar.

Lumea Vrăjitorului din Oz, să fac o glumă, pentru că chiar am avut senzația că sunt undeva și ne va spulbera pur și simplu. A fost un uragan cum nu am mai întâlnit până acum și în 14-15 ani de Florida am trecut prin câteva, dar acesta a fost unul cu totul și cu totul special. La noi, în Florida, majoritatea piscinelor sunt acoperite cu un cage ball, ca un fel de cușcă ce acoperă toată piscina ca să țină insectele și toate celelalte departe de apă.
Noi am schimbat-o acum doi ani, când am avut un alt uragan, asta nu pentru că s-a rupt atunci, dar nu a fost în cea mai bună condiție. Dar acum s-a rupt ca un domino, a fost o nebunie.”,
a povestit Catrinel Sandu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Catrinel Sandu locuință Florida[Sursa foto: Instagram]

Cum va recupra Catrinel Sandu banii în urma stricăciunilor produse

Citește și: Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț: „Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou! Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam.”

Catrinel Sandu locuință Florida
Catrinel Sandu locuință Florida[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cu ce se ocupă Catrinel Sandu în America? „Asta a fost cea mai mare realizare a mea din punct de vedere profesional, pentru că a fost foarte greu! Au fost 8 pe loc!”

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Vedeta spune că are asigurare și nu va strânge nimic până în momentul în care nu va face un dosar complex cu toate pagubele. Este fericită, cu toate acestea, că toată familia este bine și nu s-a întâmplat nimic mai rău. 

„Avem asigurare și tocmai de aceea nu am mutat încă nimic, acum începem să strângem, dar după ce facem poze, video și tot ca să pot să prezint un raport cât se poate de complex către compania de asigurare.

Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem într-o zonă bună, casa este solidă, nu am avut niciun fel de probleme. S-a auzit foarte urât, ne-am dus într-o zona din spate a casei unde nu sunt geamuri deloc, dar per total, dacă doar cu asta am ieșit în pagubă, e foarte bine față de ce se întâmplă în alte zone.”, a mai spus vedeta.

Catrinel Sandu locuință Florida
Catrinel Sandu locuință Florida[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să îți îmbunătățești feminitatea. 5 moduri elegante de a te simți mai feminină

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Prăjitură cu biscuiți, rețeta artistei Vlăduța Lupău. Cum pregătește un desert delicios din doar câteva ingrediente. “Numiți-o prăjitura “De la Vlăduța”

Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies