Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana Sterp. “I-am făcut praf!”

Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana Sterp. “I-am făcut praf!”
Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana

Mama Geta, Getuța și Ileana au postat câteva filmulețe pe rețelele de socializare de la târg, dar și ce au pățit acolo.

Familia Sterp este mereu activă în mediul online, iar mama Geta se poate bucura adesea de prezența fiicelor sale, Getuța și Ileana, de fiecare dată când aceasta are nevoie de ajutor. Fiicele ei nu ezită să împartă orice moment pe rețelele de socializare și să își arate naturalețea, fapt pentru care au fost iubite și apreciate încă din primul moment în care au pășit în online.

Urmăritorilor nu le este străină nici munca pe care o depun acestea la stâna de oi, dar și preparatele pe care le realizează, iar când vine vorba de aspectele de zi cu

zi, cele două surori împart de fiecare dată numeroase întâmplări din activitățile pe care le desfășoară.

Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana[Sursa foto: Instagram]

De această dată, mama Geta și fiicele sale au mers la târg, acolo unde tarabele de plăcinte și tot felul de preparate s-au în trecut una pe cealaltă pentru a fura din gustul trecătorilor. Geta a făcut un videoclip în care a filmat-o și pe mama ei, în timp ce mâncau dintr-o plăcintă, iar aceasta a afirmat că nu a găsit deloc brânză în ea.

Geta: A luat Liviu plăcintă și mama a zis că nu are brânză deloc. Sunt cu întuneric, dragă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mama Geta: Cu întuneric?

Ce a pățit Ileana Sterp în timp ce era la târg

Citește și: Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”

Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO Ileana Sterp, dezvăluiri despre viața de familie! Cine o ajută pe tânără în creșterea copiilor: „Mama nici nu are atâta răbdare cu copiii! Ea e pe iute, toată ziua să facă treabă.”

Un videoclip a apărut și cu Ileana, care și-a arătat noua încălțăminte pe care a cumpărat-o la târg, deoarece și-a distrus adidașii în noroiul și în piatra de acolo. Cu toate acestea, Getuța o încurajează că încălțămintea de gumă, de culoare neagră, se potrivește foarte bine cu colanții, iar Ileana a ținut să adauge că sunt foarte comozi.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Cele două au ales o ținută lejeră pe care să o poarte în ziua petrecută la târg, astfel că o pereche de colanți de culoare închisă și un hanorac pe deasupra au fost combinația perfectă. Chiar și așa, au adăugat și un strop de eleganță, printr-o cămașă purtată pe dedesubt cu gulerul scos afară.

Ileana Sterp:  Mi-am luat “GG-uri”, că pe aceștia i-am făcut praf.

Geta: Da, eu am venit cu papuci răi, pentru că am știut că îi fac varză. Ce mișto sunt, leșin, ai stil, clar.

Ileana Sterp: Știi ce comozi sunt?



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce s-a întâmplat cu tortul Getei Sterp după ce a pus un ou de struț? „Știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Cum arată micul dejun al Ancăi Țurcașiu. Artista are de fiecare dată grijă la tot ceea ce mănâncă. “Este o salată foarte consistentă.”

Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies