VIDEO Irinel Columbeanu, nostalgie printre ruinele fostului palat de la Izvorani. Cum arată acum acesta și cine locuia în el. “Simt o emoție puternică.”

VIDEO Irinel Columbeanu, nostalgie printre ruinele fostului palat de la Izvorani. Cum arată acum acesta și cine locuia în el. “Simt o emoție puternică.”
VIDEO Irinel Columbeanu, nostalgie printre ruinele fostului palat de la Izvorani. Cum arată acum acesta și cine locuia în el. “Simt o emoție puternică.”

Irinel Columbeanu a fost cuprins de nostalgie, în momentul în care a trecut pe la fostul palat din Izvorani.

După o viață în care avut tot ce și-a dorit, putere, bani, mașini de lux, situația lui Irinel Columbeanu nu mai este una la fel de fericită, iar fostul om de afaceri a pierdut totul și ajuns într-un azil. În momentul de față, tot ce îl mai poate bucura este prezența fiicei sale, pe care o mai vede uneori, aceasta locuind în America, alături de mama ei. În cadrul unui interviu pentru Fiță cu Adiță, fostul om de afaceri a pășit cu emoție la Palatul din Izvorani care a luat foc în urmă cu ceva timp, vilă care

nu îi aparține în prezent.

La acea vreme, construcția era evaluată la 4 milioane de euro. Pășind în curte și uitându-se la tot ce a rămas, acesta a mărturisit că este încercat de o emoție puternică și a ținut să-și amintească în detaliu cine locuia în fiecare cameră. Tot cu nostalgie s-a uitat și spre camerele părinților săi, de la etaj. 

“Simt o emoție puternică văzând unele lucruri care mi-au fost dragi. Acolo era camera părinților.”, a spus Irinel Columbeanu cuprins de nostalgie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine locuia în vila lui Irinel Columbeanu

Citește și: Ramona Gabor, despre experiența meditației tăcute. Cum a fost să nu comunice 10 zile cu nimeni? „Fără laptop, fără telefon, fără cărți, nu ai voie să citești.Ceva foarte greu, extrem de greu.”

Citește și: Irinel Columbeanu, timp de calitate alături de fiica sa, după sosirea în România! Cum își petrec Irinel și Irina Columbeanu momentele tată-fiică?

În acea vilă era și atelierul de pictură al Annei Lesko, iar una dintre camere îi era atribuită șoferului Monicăi. Personalul de la acea vreme locuia cu ei în casă, iar fiecare avea bucătăria și dormitorul său.

Acum, Irinel Columbeanu duce o viață simplă, fără luxul cu care a fost obișnuit și fără să mai fie înconjurat de toate lucrurile scumpe.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Se bucură de faptul că este ajutat de prietenii apropiați, iar în ciuda celor întâmplate, rămâne cu o atitudine pozitivă și mărturisește adesea că a învățat numeroase lecții din tot ceea ce i s-a întâmplat. Cu privire la povestea lui de viață, toți cei care îl cunosc pe Irinel Columbeanu și-au împărțit părerile, de la critică, la compasiune. 

“Acolo sus, pe scările acelea, era atelierul de pictură al Annei Lesko.

În sus, pe scările acelea. Aici locuia și fostul șofer al Monicăi. Avea fiecare bucătăria lui și erau și niște dormitoare. Nu prea mai veneam.”, a mai spus fostul om de afaceri.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei! S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă

Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies