Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză? „E aglomerație mare!”

Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză? „E aglomerație mare!”
Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză? „E aglomerație mare!”

Cum a fost a doua zi la târg pentru familia Sterp și cu cât vinde mama Geta un kilogram de brânză.

Familia Sterp este cunoscută și îndrăgită pentru autenticitate, naturalețe și faptul că sunt extrem de muncitori. Mama Geta a intrat în atenția publicului pentru că stâna de oi a fost principalul venit pentru ea și familia ei, crescându-și copiii singură. Când aceștia au reușit să-și realizeze un drum al lor, nu au uitat de unde au plecat, așa că fiicele mamei Geta, Getuța și Ileana, nu ezită să îi ofere o mână de ajutor atunci când vine vorba de casă și toate preparatele din lapte și carne de oaie.

Astfel, toamna a sosit, iar numeroase târguri cu alimente BIO se întrec in a oferi gustul inedit prin preparatele lor.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta și cele două fiice au mers și ele la un târg, pentru a-și vinde brânza, însă nu este străin faptul că aceasta vinde preparatele și la piață, dar și la un magazin pe care îl deține. Totodată, Getuța preia adesea comenzi, mai ales în perioada sărbătorilor, pentru a bucura oamenii cu cele mai gustoase preparate.

Ileana și Getuța au postat mai multe filmulețe pe rețelele de socializare încă din prima zi în care au ajuns la târg și s-au arătat cu zâmbetul pe buze pentru faptul că au avut numeroși clienți. După ce și ziua a doua luat sfârșit, Ileana Sterp a spus câteva cuvinte pe rețelele de socializare, acolo unde a mărturisit că a fost o zi destul de grea pentru ele, fiind foarte aglomerat, însă au avut și mulți cumpărători. 
“A trecut și ziua de azi, ziua 2, a fost o zi foarte grea, cu foarte mulți clienți, nu am avut pauză, dar a trecut cu bine. E aglomerație mare, așteptăm să mergem la cazare, că nu mai putem.”, a spus Ileana Sterp  pe rețelele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză

Citește și: Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana Sterp. “I-am făcut praf!”

Getuța și Ileana Sterp
Getuța și Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Veste mare pentru elevi! Școlile vor fi închise luni, 14 octombrie, de Sfânta Parascheva- stirilekanald.ro

Pentru iubitorii produselor BIO, mai ales cei care preferă brânza de oaie, trebuie să știe că mama Geta vinde 1 kg de brânză cu 60 de lei, iar Getuța a fost cea care a explicat de nenumărate ori care este munca din spatele preparatele care ajung la piață cu acest preț. Astfel, în spatele orelor petrecute alături de animale, scumpirile de toate felurile din jurul nostru, dar și perioada sezonului rece care face ca brânza să fie foarte consumată, toate acestea au adus și câteva creșteri în preț, deoarece, în urmă cu câteva luni, 1 kg de brânză vândută de

mama Geta ajungea 45 de lei.

Getuța și Ileana Sterp
Getuța și Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

VIDEO Mihaela revine în Casa Iubirii. Julia nu s-a arătat foarte încântată să o vadă! „Nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles!”

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies