Ce activitate preferă Andreea Bănică, atunci când este acasă? „Mă relaxează maxim!”

Ce activitate preferă Andreea Bănică, atunci când este acasă? „Mă relaxează maxim!”
Ce activitate preferă Andreea Bănică, atunci când este acasă? „Mă relaxează maxim!”

Andreea Bănică a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare, în care a arătat ce activitate preferă atunci când este liberă, acasă.

Andreea Bănică, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o carieră de succes, iar atunci când nu este pe scenă, împarte momente din viața ei privată cu toți cei care o urmăresc în mediul online. Astfel, pe rețelele de socializare putem observa numeroase activități pe care le desfășoară de zi cu zi, trucuri ce țin de îngrijire personală și chiar rețete pe care le pregătește pentru ea și le oferă mai departe iubitoarelor gastronomiei.

Are de fiecare dată grijă la tot ceea ce face și ce mănâncă, dar și la activitățile care să o țină în formă, iar atunci când își dorește să scape de stresul cotidian, își găsește câte o activitate care să îi aducă echilibru.

Cum se relaxează Andreea Bănică atunci când este acasă și are un moment liber

Citește și: Andreea Bănică nu a putut dormi toată noaptea! Vedeta trage un semnal de alarmă în mediul online: „Nu suntem civilizați, nu ne pasă de cel din jur ci doar de binele nostru, suntem răi.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată: „I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui.”

Când nu este pe scenă, Andreea Bănică nu se odihnește și nici nu pierde timp pe rețelele de socializare, astfel că activitățile pe care le desfășoară în propria grădină o relaxează foarte mult.

Chiar dacă este weekend și ar trebui să-și încarce bateriile pentru o nouă săptămână, artista s-a apucat de grădinărit și a făcut câteva videoclipuri scurte, prin care arată cum leagă toată iedera crescută pentru a o redirecționa pe gard și a-l umple de verdeață. Nu este primul moment de acest gen când artista alege să se relaxeze în natură, departe de oameni, iar propria grădină este locul perfect pentru a face acest lucru.
Astfel, acum, aceasta își dorește să obțină un gard viu rapid și să se bucure de verdele grădinii cât mai mult timp, în anotimpul rece. Totodată, iedera ajută pentru decor și înfrumusețează întreaga grădină. Andreea este apreciată pentru activitatea ei din mediul online și sare în ajutor rapid doamnelor și domnișoarelor atunci când vine vorba și despre câteva trucuri ce țin de păr, articole vestimentare și machiaj.  „Un pic de grădinărit, nu mult.
Vreau să direcționez iedera care a crescut mult, să o redirecționez pe gard. O duc pe gard, să crească pe tot gardul. Mă relaxează maxim.”,
a spus Andreea Bănică  într-un video în care a filmat tot procesul.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată: „I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Ce spune Cristina Bâtlan despre momentele inevitabile de tensiune de zi cu zi? „Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare”

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire


Cookies