Ce spune Cristina Bâtlan despre momentele inevitabile de tensiune de zi cu zi? „Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare”

Ce spune Cristina Bâtlan despre momentele  inevitabile de tensiune de zi cu zi? „Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare”
Ce spune Cristina Bâtlan despre momentele inevitabile de tensiune de zi cu zi? „Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare”

Cristina Bâtlan a vorbit despre momentele tensionate de zi cu zi.

Cristina Bâtlan, fondatoarea unuia dintre cele mai cunoscute branduri de pantofi și genți, are numeroase magazine în țară și în străinătate și este cunoscută pentru eleganța și stilul cu care a creat fiecare pereche de încălțăminte. Pe lângă activitatea profesională pe care o are de zi cu zi, aceasta reușește să se mențină activă și în mediul online, acolo unde discută adesea cu toți cei care o urmăresc și împarte cu ei diferite idei, gânduri, dar și anumite aspecte din viața  personală.

Abordează adesea diferite subiecte, iar atunci când are nevoie de o schimbare, nu ezită să împărtășească în mediul online întreg procesul.

Cum reușește Cristina Bâtlan să facă față momentelor tensionate

Citește și: Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea. Cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil. "Gândiți-vă cum erați voi când erați tineri!"

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum a reacționat Cristina Bâtlan când a primit invitație la nunta fostului soț? „Mi s-a părut foarte firesc și m-am bucurat cu adevărat pentru ei! I-am iertat pe amândoi!”

În mediul online, acolo unde este activă în fiecare zi, Cristina a primit o întrebare de la o urmăritoare despre cum reușește să își păstreze calmul în momentele tensionate de zi cu zi.

Până să ajungă la succesul de astăzi, cu siguranță și Cristina a avut parte de numeroase astfel de momente, așa că acum poate spune că a ajuns în punctul în care tensiunile sunt inevitabile, deoarece nu trăim într-o lume ideală, așa cum chiar ea mărturisește. A mai adăugat că acest tip de emoție apare în momentul în care cel de lângă tine se așteaptă ca tu să-l înțelegi și să-l ajuți să îi rezolvi problemele, fără să-ți transmită foarte multe lucruri.
În astfel de cazuri, ea mărturisește că acționează cu multă diplomație și dragoste și este foarte important de înțeles că aceste lucruri sunt trecătoare.  „De multe ori, tensiuni apare, chiar dacă nu ne plac, nu trăim într-o lume ideală. Oamenii refulează uneori. Sunt supărați și aruncat totul în afara lor, fără să înțeleagă că, de fapt, toate problemele și toată munca, toată iubirea și toată mulțumirea este în interiorul lor.
Atunci apar tensiunile pentru că se așteaptă ca cel de lângă el să-l înțeleagă și să-l ajute să-și rezolve aceste probleme. Trebuie să acționăm cu multă diplomație și cu multă dragoste, atunci când apar aceste tensiuni. Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare. Pot fi evitate dacă începem să lucrăm cu noi înșine și să înțelegem că aceste lucruri pot fi rezolvate.”,
a spus Cristina Bâtlan.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul- stirilekanald.ro

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum vede Cristina Bâtlan frumusețea. Cum ne sfătuiește să lăsăm ego-ul deoparte, atunci când este vorba despre un copil. "Gândiți-vă cum erați voi când erați tineri!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Ce spune Cristina Bâtlan despre momentele inevitabile de tensiune de zi cu zi? „Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare”

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire


Cookies