Ce sfat a oferit Andreea Marin, pentru părinții care își doresc să își susțină copiii pe orice drum ales în viață? „Mintea deschisă către orice oportunitate care poate să devină o piatră de temelie a viitorului!"

Ce sfat a oferit Andreea Marin, pentru părinții care își doresc să își susțină copiii pe orice drum ales în viață? „Mintea deschisă către orice oportunitate care poate să devină o piatră de temelie a viitorului!
Ce sfat a oferit Andreea Marin, pentru părinții care își doresc să își susțină copiii pe orice drum ales în viață? „Mintea deschisă către orice oportunitate care poate să devină o piatră de temelie a viitorului!"

Andreea Marin obișnuiește să ofere cu drag sfaturi copiilor, părinților și nu numai.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Recent, a acordat un interviu în mediul online, alături de fiica sa, Violeta, acolo unde a răspuns la mai multe curiozități și a oferit sfaturi, cu legătură și la propria sa viață. 

Cum îi sfătuiește Andreea Marin, pe părinți, să le susțină copiilor drumul ales în viață

Citește și: Ce face Andreea Marin în fiecare săptămână? Rutina care o face să se desprindă de toate grijile din jur. „Stresul adunat nu îmi este prieten.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

andreea marin si violeta
Ce sfat a oferit Andreea Marin, pentru părinții care își doresc să își susțină copiii pe orice drum ales în viață?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum reușește Andreea Marin să consume mai multe lichide. “Nu am această plăcere de a bea apă, așa că încerc să mă păcălesc singură.”

Recent, Andreea Marin a fost invitată pentru a acorda un interviu postat în mediul online, alături de fiica sa Violeta. Printre cele discutate, aceasta a oferit și un sfat prețios pentru părinți, în special pentru momentele în care copiii aleg un alt drum în viață, diferit față de cel al părinților.

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sf. Parascheva: „Rescunosc, sunt un pupător de moaște.” Ce le transmite prezentatorul credincioșilor care se află acum la Iași- kanald.ro

Citește și: Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul- stirilekanald.ro

Practic schimbarea pe care am făcut-o, schimbarea de paradigmă, schimbarea de direcție în viață, totală.

Părinții mei au fost ingineri, au fost în domenii tehnice, să spun așa, mama era inginer de mecanică fină, un domeniu destul de bărbătesc, să spun așa, deși ea era foarte feminină, tatăl meu era în construcții, inginer și cumva mi-au dăruit această moștenire, o minte clară, structură și așa mai departe și cumva ca o urmare firească a ceea ce văzusem acasă, deși ai mei erau și foarte poetici așa, foarte romantici ca oameni, citeau mult, iubeau poezia, arta.
Cu toate astea, m-am îndreptat spre matematică. Matematică-fizică am făcut în liceu și apoi informatică pentru facultate, însă, e foarte important exact ceea ce eu încercam să-i spun mai târziu copilului meu, având lecția de viață din urmă: să ai mintea deschisă, mintea deschisă către orice tip de oportunitate în viață, către orice posibilă schimbare care poate, de fapt, să devină o piatră de temelie a viitorului tău pe care nici nu l-ai visat vreodată.
N-aș fi putut nici măcar să visez la vârsta Violetei, ce voi face astăzi. Dacă cineva îmi dădea că provocare, acest gând: „Spune-ne ce o să faci tu la 50 de ani, la 40, la 30.”. N-aș fi putut să răspund corect sau conform cu realitatea, la niciuna dintre aceste întrebări.
”, a declarat Andreea Marin, în cadrul interviului acordat în mediul online.

andreea marin fiica
Ce sfat a oferit Andreea Marin, pentru părinții care își doresc să își susțină copiii pe orice drum ales în viață?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum reușește Andreea Marin să consume mai multe lichide. “Nu am această plăcere de a bea apă, așa că încerc să mă păcălesc singură.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

“Merge într-un picior” Fiica Savetei Bogdan, la un pas de complicații grave după o pedichiură nereușită. Cătălina, operată de urgență

Ce categorie de femei se vor bucura de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire


Cookies