Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu? Cum obișnuiește vedeta să se deconecteze de la provocările vieții de zi cu zi: „Simt nevoia să am grijă de mine și de corpul meu, să îmi dau această pauză!"

Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu? Cum obișnuiește vedeta să se deconecteze de la provocările vieții de zi cu zi: „Simt nevoia să am grijă de mine și de corpul meu, să îmi dau această pauză!
Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu? Cum obișnuiește vedeta să se deconecteze de la provocările vieții de zi cu zi: „Simt nevoia să am grijă de mine și de corpul meu, să îmi dau această pauză!"

De fiecare dată când ajunge în București, Andreea Raicu obișnuiește să meargă în locul care îi oferă liniște.

Andreea Raicu are o viață foarte activă, atât în activitățile de zi cu zi, cât și în mediul online. Are o viață de antreprenor și se ocupă să își țină activitatea din mediul online, totodată, activă. Cu toate acestea, dat fiind faptul că activitățile sale nu se termină după prima zi a săptămânii, ci dimpotrivă, aceasta simte nevoia să se retragă, din când în când, tocmai pentru a-și relua energia de care are nevoie și a găsi totodată și liniște.

Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu

Citește și: Andreea Raicu, despre momentele stresante din viața ei. Ce le transmite celor care spun despre ea că are o viață lipsită de griji? „Nu cu toată lumea simțim nevoia să ne deschidem.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

andreea raicu instagram
Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener? „Știu exact cine sunt! Știu exact care-mi este valoarea! Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat.”

Recent, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram, mai exact la Story, acolo unde, în timp ce făcea o plimbare liniștită prin pădure, explica și de ce preferă acel loc, ori de câte ori are ocazie, pentru a se relaxa și a se deconecta de la agitația prin care trece în fiecare săptămână, astfel încât să poată avea mai multă grijă, atât de ea, cât și de corpul său.

Bună dimineața! Pentru mine, locul meu de liniște pe lângă casă, este pădurea, în care vin de fiecare dată în weekend, când sunt în București, pentru că e locul în care mă încarc, e locul în care las toate energiile în urmă, mai ales dacă am avut o săptămână foarte intensă și cu multe provocări și cu foarte mulți oameni și fără prea mult timp pentru mine, cum a fost cea care a trecut, și vin în pădure și mă plimb, fără telefon.

Am folosit telefonul acum, pentru că am vrut să fac acest video, dar pur și simplu simt nevoia să am grijă de mine și de corpul meu, să îmi dau această pauză și să mă pun și la încărcat.
”, a menționat Andreea Raicu, în filmulețul postat pe contul său de Instagram, la Story.

locul de liniste preferat
Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener? „Știu exact cine sunt! Știu exact care-mi este valoarea! Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

“Merge într-un picior” Fiica Savetei Bogdan, la un pas de complicații grave după o pedichiură nereușită. Cătălina, operată de urgență

Ce categorie de femei se vor bucura de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire


Cookies