Carmen Brumă pregătește o salată fresh, bogată în magneziu! O poți face chiar și vegană: „O mână de afine și salata e gata!”

Carmen Brumă pregătește o salată fresh, bogată în magneziu! O poți face chiar și vegană: „O mână de afine și salata e gata!”
Carmen Brumă pregătește o salată fresh, bogată în magneziu! O poți face chiar și vegană: „O mână de afine și salata e gata!”

Stilul sănătos de viață pe care Carmen Brumă îl are zilnic, se poate observa și în alimentele pe care le consumă.

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete, din showbiz-ul românesc. Aceasta este apreciată în special datorită sfaturilor pe care le oferă în ceea ce privește nutriția și sportul, sfaturi care ajută nenumărate persoane să aibă un stil de viață sănătos, în conformitate cu nevoile lor. Toate aceste sfaturi, și nu numai, le aplică și pentru propria persoană, având o siluetă de invidiat chiar și în zilele noastre, în ciuda faptului că timpul trece, iar schimbările apar, inevitabil.

Deseori, Carmen Brumă obișnuiește să posteze în mediul online, chiar și rețete pe care urmăritorii săi le pot pune în aplicare cu multă ușurință, ingredientele și modul de preparare, fiind la îndemâna tuturor. Atenția la alimentație este una mai mult decât necesară, în special atunci când aveți nevoie de un stil alimentar sănătos, în concordanță cu nevoile propriului corp. Recent, Carmen Brumă a postat pe contul său de Instagram, un filmuleț în care arată, pas cu pas, cum putem pregăti o salată fresh, bună în orice sezon, dar cel mai important, bogată în magneziu.
În cazul în care vă doriți ca rețeta să fie una vegană, puteți adăuga orez, iar în caz contrar, puteți pune chiar și carne de pui.

Salată bogată în magneziu, pregătită de Carmen Brumă

Citește și: Ce le transmite Carmen Brumă tinerelor speriate de vârsta de 40 de ani? „Aveți grijă de interiorul vostru!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

carmen bruma
Carmen Brumă pregătește o salată fresh, bogată în magneziu![Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta lui Carmen Brumă de pizza dietetică: „Are 60 de grame de proteine, este extrem de gustoasă și foarte sățioasă.”

Ingrediente

  • Salată verde
  • Semințe de dovleac
  • Fasole neagră
  • O jumătate de avocado
  • Pulpă de pui sau orez
  • Sare
  • Ulei de măsline
  • O mână de afine

Mod de preparare

Am combinat salată verde, cu semințe de dovleac, una dintre sursele cele mai bogate în magneziu. Am adăugat și niște fasole neagră, jumătate de avocado, ambele cu conținut de magneziu. Dacă faceți varianta vegetarian, puteți să completați cu niște orez brun, dacă nu, pulpele de pui sunt o sursă bună de magneziu, sare, ulei de măsline și o mână de afine și salata e gata!”,

a explicat Carmen Bruma, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta lui Carmen Brumă de pizza dietetică: „Are 60 de grame de proteine, este extrem de gustoasă și foarte sățioasă.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Medana răspunde acuzațiilor grave aduse de fosta soție a lui Alin Oprea: „Aștept dovezi concrete”

VIDEO Un nou flirt în Casa Iubirii? Kiprianos o complimentează pe Virginia! "Virginia este o fată frumoasă și pe lângă asta este foarte calmă și respectuoasă!"

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies