VIDEO Cu ce răni din copilărie a rămas Lucian Mîndruță, chiar și în zilele noastre? „Divorțul nu e neapărat o problemă cu tine, a ta, e problema copiilor tăi, până la urmă!"

VIDEO Cu ce răni din copilărie a rămas Lucian Mîndruță, chiar și în zilele noastre? „Divorțul nu e neapărat o problemă cu tine, a ta, e problema copiilor tăi, până la urmă!
VIDEO Cu ce răni din copilărie a rămas Lucian Mîndruță, chiar și în zilele noastre? „Divorțul nu e neapărat o problemă cu tine, a ta, e problema copiilor tăi, până la urmă!"

Ca orice altă persoană, chiar și jurnalistul Lucian Mîndruță are anumite răni pe care le resimte și în prezent.

Lucian Mîndruță  este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, prezentatori de televiziune și realizatori de emisiuni radio, de la noi din țară. În ultima ediția a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, acesta a fost invitat și a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală. Printre acestea, s-a aflat și faptul că jurnalistul resimte și în prezent anumite răni din copilărie, legate de divorțul părinților săi.

Cu ce răni din copilărie a rămas Lucian Mîndruță

Citește și: Cine este Lucian Mîndruță. “Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei.”

40 de intrebari cu denise rifai
Cu ce răni din copilărie a rămas Lucian Mîndruță, chiar și în zilele noastre?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Lucian Mîndruță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Printre întrebările adresate de către Denise Rifai, a fost și: "Are timpul puterea să vindece rănile copilăriei?", întrebare la care Lucian Mîndruță a menționat faptul că rănile nu dispar niciodată, cel puțin cele retrăite de acesta, ci mai degrabă ele se ascund și se mențin ca cicatrici, dat fiind faptul că există momente în care ies la suprafață și își amintește de ele, în special despre cele legate de divorțul părinților.

Sunt rănile alea, sunt cicatrici, care pe măsură ce îmbătrânești și se mai zbârcește pielea în jurul lor, devin și mai vizibile. La mine asta a rămas foarte vizibil. E foarte simplu. Părinții mei s-au despărțit și îmi aduc aminte ziua când am plecat de acasă, când m-a luat mama de acasă, aveam patru ani, e singura amintire din acel deceniu și ne-am urcat într-un autobuz roșu, l-am recunoscut în pozele de epocă, fiindcă nu mai circulă de mult.

Motorul era înăuntrul autobuzului și era învelit cu un fel de plapumă așa din plastic și era destul de încins și am stat lângă el și era cald și-mi aduc aminte că nu știam unde ne ducem, nu știam nesiguranța asta, nu știam unde duce viața mea. E nesiguranța asta că nu știu unde mi se duce viața, nu m-a părăsit nicio clipă. Sunt momente în care am senzația că poate e o direcție clară, dar de cele mai multe ori sentimentul ăsta a rămas cu mine, n-a plecat niciodată.
De asta zic, cu timpul nu se rezolvă. Probabil că e un imprint, e ceva care rămâne în cap... niște neuroni formează niște sinapse care rămân toată viața acolo și dacă n-ai noroc să moară... n-am avut, rămâne cu tine. De asta, întotdeauna m-am gândit că e bine părinții să fie foarte atenți la povestea asta cu divorțul. Divorțul nu e neapărat o problemă cu tine, a ta, e problema copiilor tăi, până la urmă.
”, a declarat Lucian Mîndruță, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai."

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sf. Parascheva: „Recunosc, sunt un pupător de moaște.” Ce le transmite prezentatorul credincioșilor care se află acum la Iași- kanald.ro

Citește și: Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul- stirilekanald.ro

copilarie
Cu ce răni din copilărie a rămas Lucian Mîndruță, chiar și în zilele noastre?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Lucian Mîndruță. “Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2024. Rivalitățile și geloziile apar în viața nativilor Leu. Taurii sunt puși în fața unei decizii importante legate de carieră

VIDEO Un nou flirt în Casa Iubirii? Kiprianos o complimentează pe Virginia! "Virginia este o fată frumoasă și pe lângă asta este foarte calmă și respectuoasă!"

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies