Ce studii are, de fapt, Sorin Bontea? „Cărai marfă, eu am cărat, am descărcat tiruri de marfă!”

Ce studii are, de fapt, Sorin Bontea? „Cărai marfă, eu am cărat, am descărcat tiruri de marfă!”
Ce studii are, de fapt, Sorin Bontea? „Cărai marfă, eu am cărat, am descărcat tiruri de marfă!”

Chef Sorin Bontea este cunoscut pentru măiestria sa în bucătărie, însă puțini știu ce studii are, cu adevărat.

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari, de la noi din țară. Este familiarizat cu micile ecrane, având nenumărate apariții TV, dar și cu mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu activitatea sa de zi cu zi. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu, cu adevărat, ce studii are acesta. Se pare că la un moment dat, s-ar fi crezut că nu are nici măcar liceul terminat, însă acesta a explicat clar parcursul său de studii.

Ce studii are, de fapt, Sorin Bontea

Citește și: Ce ingredient secret a folosit chef Sorin Bontea, pentru un lapte de pasăre ca la mama acasă? "Puteți pune și zahăr pudră, să aibă mai mult gust de vanilie, să fie mai parfumat!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

sorin bontea
Ce studii are, de fapt, Sorin Bontea.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Secretul lui chef Sorin Bontea pentru chifteluțele marinate. Ce trebuie să faceți pentru ca acestea să iasă ca la restaurant. “Ce bine arată, ce bine miroase!”

Recent, chef Sorin Bontea a fost invitat în cadrul podcast-ului DA BRAVO! by Mihai Bobonete, acolo unde acesta a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală. Astfel, bucătarul a declarat care sunt studiile pe care le are, în ciuda faptului că existau guri care spuneau că nici măcar studiile liceale nu le-a terminat.

Deci fii atent, am terminat 10 clase, am dat treapta a doua, n-am luat, am intrat la seral și apropo, am terminat liceul!  Dar știi de ce am zis-o? Au scris niște ziare că n-am terminat liceul, că n-am liceu și mi-am adus aminte! Am terminat 10 clase, am intrat la seral și trebuia să te angajezi că așa era viața, știi? Am făcut Economic patru și m-am dus la muncă.

Știu că am bătut pe la niște restaurante mari am fost cu un coleg de al meu cu... Costel, am bătut pe la porți, pe acolo, au zis nu, că nu angajează sezonieri, știi? Și până la urmă ne-a repartizat de la școală, nu știu cum era pe atunci era chestia de ținea restaurante din sectorul 1. Păi ce crezi că făceai? Cărai marfă, eu am cărat, am descărcat tiruri de marfă când am ajuns eu la nisip, la tigaie, a fost prin...
bine pe genul ăsta de făcut chestii, a fost când m am angajat  prin '95-'94... Așa am ajuns la muncă, prima oară am fost ospătar!
”, a declarat chef Sorin Bontea, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

sorin bontea studii
Ce studii are, de fapt, Sorin Bontea.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Secretul lui chef Sorin Bontea pentru chifteluțele marinate. Ce trebuie să faceți pentru ca acestea să iasă ca la restaurant. “Ce bine arată, ce bine miroase!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Medana răspunde acuzațiilor grave aduse de fosta soție a lui Alin Oprea: „Aștept dovezi concrete”

VIDEO Un nou flirt în Casa Iubirii? Kiprianos o complimentează pe Virginia! "Virginia este o fată frumoasă și pe lângă asta este foarte calmă și respectuoasă!"

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies