Lucian Mîndruță, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Lucian Mîndruță, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Lucian Mîndruță, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Dacă ar fi fost să ne dezamăgim, am avut timp să ne iertăm până acum”

Aseară, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, Lucian Mîndruță a fost invitat să răspundă la întrebări provocatoare despre viața și cariera sa. Editia de aseara a emisiunii moderata de Denise Rifai a oferit o oportunitate rară publicului să-l descopere pe Lucian Mîndruță într-o lumină foarte personală, dincolo de imaginea jurnalistului de succes.

Lucian Mîndruță a surprins cu poveştile despre primii săi bani câștigați din fotografia de la înmormântări.

„Nu am trăit din ele propriu-zis, dar mi-am cumpărat lucruri pe care copiii, de obicei, le primesc de la părinți: blugi, bicicletă, casetofon... Mi le-am cumpărat singur din munca mea, începând cu 14 ani. Am pus deoparte și pentru o vacanță la mare… ”, a rememorat cu nostalgie jurnalistul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Lucian Mîndruță a vorbit şi despre episodul care inflama opinia publica in 2010, legat de fotografii aparute in presa vremii, ce starneau suspiciuni legate de o presupusa infidelitate. Jurnalistul a oferit o perspectivă profundă asupra felului în care a gestionat acest episod dureros, atât pentru el, cât și pentru familia sa.

Probabil ca eram un foarte bun prezentator, desi nu am mai prezentat Stirile la trei luni dupa aceea.

Fiecare bucata din viata este o chestiune care vine cu niste lectii la pachet… eu am ramas din povestea asta cu o chestie foarte interesanta, am descoperit ca oamenilor le păsa de mine, credeam că sunt un anonim. Si am descoperit ca dintr-odata jumatate din presa scrie despre povestea mea. Amuzant a fost ca din momentul in care am aflat ca eu contam, nu am mai contat, si am aflat, cu ocazia asta, cat de repede trece gloria asta ”, a reflectat Lucian Mîndruță cu o sinceritate dezarmantă.

Lucian Mîndruță a vorbit și despre relația cu mama sa și despre momentele în care s-ar fi putut dezamăgi reciproc. „Până la urmă, și ea, și eu, suntem oameni care au trecut de jumătatea vieții. Cumva, dacă ar fi fost să ne dezamăgim, am avut timp să ne iertăm până acum ”, a spus Lucian Mîndruţă.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce se întâmplă cu mașinile primite de la Ion Țiriac?! David Popovici nu s-a sfiit să recunoască: "Prefer să conduc maşina mea obişnuită"

FestiSAT a strâns aproape 100.000 de euro din donații, pentru al doilea an consecutiv

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul


Cookies