Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”

Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbizul românesc.

Povestea lor de dragoste s-a dezvoltat într-o relație bazată pe respect, încredere și susținere reciprocă. Cei doi au reușit să îmbine cu succes viața profesională, cu cea de familie.

Cristina Șișcanu: “De ce o fată atât de tânără ar fi acceptat asta? Ceva a avut ea, un interes.”  

Citește și: Cristina Șișcanu, mărturisiri despre lecția iertării. Ce spune vedeta TV despre cum a experimentat acest sentiment. „Sunt lucruri care pe mine mă doboară.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Mădălin Ionescu vrea să se mute la țară. Cum arată locația și ce a spus soția lui, Cristina Șișcanu, la aflarea veștii? „Adevărul e că aerul e deosebit.”

“Mereu a existat o forfota așa în ceea ce mă privește, de faptul că, de ce am ales eu să mă căsătoresc cu Mădălin având în vedere că el avea doi copii, dintre care unul special și ce m-a mânat

pe mine să fac acest pas, când puteam să îmi iau un bărbat fără obligații. Răspunsul este absolut simplu. Iubirea! Asta e tot ce pot să răspund. Și dacă unora li se pare puțin, este problema lor. Mie mi se pare mult, enorm și determinant. Tot așa comentarii multe că unii: “De ce oare a făcut acest gest?”, având în vedere că Filip e un copil special, doi copii care au fost cu noi, crescuți exclusiv de noi, îngrijiți de noi.
“De ce o fată tânără de 26 de ani?”, atunci când m-am căsătorit cu Mădălin atâta aveam, 25 si jumătate când am început relația. Când ne-am căsătorit, la un an după ce am început relația. “De ce o fată atât de tânără ar fi acceptat asta? Ceva a avut ea, un interes.” Interesul nu știu care ar fi fost de altă natură decât cel al iubirii, pentru că nu era un interes financiar, nu a existat.
Alții ar fi spus pentru notorietate, pentru celebritate, iarăși este o prostie. Eu lucram în televiziune şi atunci puteam să devin cunoscută. Mă rog, pornisem de jos, am fost redactor, reporter, prezentator de rubrici şi chiar de emisiuni. Deci aveam tot viitorul în faţă să mă fac cunoscută dacă acesta îmi era scopul. Dar ar fi o prostie să te faci cunoscută, să te căsătorești cu cineva pe care nu l-ai iubi, având aceste responsabilități.
Responsabilitățile legate de doi copii dintre care unul atipic. (…) Mi s-ar părea o nebunie, că vorba aia, nu suntem aici în America, la Hollywood și să zici... că ce beneficii ai să faci un asemenea pas. Este fix o prostie, mai ales că eu nu veneam dintr-o familie care, să zici că nu avea posibilități financiare sau chestii de genul ăsta. Eu, mulțumesc Lui Dumnezeu n-am avut niciodată o perioadă din aceea, nu știu, sau să am o copilărie cu lipsuri.
Nu, eu sunt un singur copil la părinții, am fost singură în copilărie. Deci părinții mei au avut grijă de mine și toate resursele emoționale și financiare au fost îndreptate către mine, deci nu am dus lipsa de nimic.”
a spus jurnalista.

Căsătoria lor, oficiată în 2011, a fost un eveniment elegant. De-a lungul anilor, Cristina și Mădălin au demonstrat că iubirea nu înseamnă doar momente de bucurie, ci și capacitatea de a trece împreună prin provocările vieții.

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sf. Parascheva: „Recunosc, sunt un pupător de moaște.” Ce le transmite prezentatorul credincioșilor care se află acum la Iași- kanald.ro

Citește și: Știrea momentului în România! E GRATIS!- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu:" Timpul a arătat că a spus adevărul."

“Așa că nu avea ce să mă mâne pe mine altceva decât efectiv iubirea. Noi ne-am îndrăgostit foarte tare unul de celălalt. A fost așa ca am povești. Îmi amintesc de primii fiori pe care i-am simțit și cum s-a întâmplat, și cum toată lumea din jur simțea, cum plutește dragostea între noi. A mai durat ceva până efectiv ne-am cuplat, pana am devenit un cuplu.  Eu eram destul de sceptică, pentru că cumva, nu știu, era un bărbat foarte serios așa și să vină pur și simplu așa dintr-o dată. Deși simțeam că lucrurile astea se simt. Știam că mă place și să vină și să-mi spună pur și simplu: “Te iubesc!” așa din prima și mi s-a părut o neseriozitate incredibilă în acel moment și am zis că nu știu ce interes are. M-a și dezamăgit așa pe moment, pentru că, m-am gândit că vrea doar așa o aventură. Dar nu m-aș fi așteptat de la el, pentru că eu îl știam ca a fi un bărbat serios și cum să se comporte așa și mă dezamăgise pe moment. Timpul a arătat că a spus adevărul atunci, faptul că se îndrăgostise de mine și după aceea am aflat că s-a gândit luni bune până să mă abordeze în așa fel, în acest fel și a fost frumos. A fost frumos, am avut o nuntă ca în povești. Am avut greutăți, dar nu au ținut de noi greutățile. Adică nu ni le-am creat noi, ci ni le-au creat alții, dar am fost împreună mereu și am izbândit cum se spune.” a precizat șatena.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Secretul pe care mama lui Mădălin Ionescu îl folosește atunci când pregătește carnea. „Mă duc în restaurante și nu pot să mai mănânc nimic.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce se întâmplă cu mașinile primite de la Ion Țiriac?! David Popovici nu s-a sfiit să recunoască: "Prefer să conduc maşina mea obişnuită"

Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul


Cookies