VIDEO Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

VIDEO Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”
VIDEO Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

„Are și el, ca tot omul,

Sâmbăta aceasta, la emisiunea ”În oglindă”, difuzată de la ora 23:30, la Kanal D2, Claudia Puican, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere s-a destăinuit în fața publicului.

Claudia Puican a vorbit cu emoție despre întâmplări din viața ei, multe dintre acestea necunoscute publicului, trecând prin copilăria sa deloc ușoară, prin începuturile carierei muzicale, evoluția sa, ți culminând cu detalii despre mariajul său cu celebrul saxofonist Armin Nicoară.

 

”Mama mea mergea cu ziua la muncă, doar ca să ne aducă ceva de la magazin.(...) Ne-au cumpărat o garsonieră la Turnu Severin, ca să putem merge la școală, să avem o educație, pe care ei nu au avut-o.(...) Eu nu mi-am cunoscut bunicii adevărați, pentru că mama a fost adoptată, ea a avut un început mai greu în viață.

Bunicii adoptivi stateau într-o casă și noi într-altă casă, în aceeași curte(...) și când faceau mâncare, una, alta, nu ne invitau. Mama mea a făcut tot ceea ce i-a stat în putere să ne ofere tot ceea ce este mai bun și a și reușit.(...) Chiar dacă am plecat dintr-o familie modestă, am demonstrat tuturor că se poate”, a rememorat, vizibil emoționată, Claudia Puican.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Povestea de viață a Claudiei Puican este una tulburătoare și, chiar dacă aceasta a fost marcată de lipsuri, artista surprinde cu mărturisirea făcută publicului, la ”În oglindă”.

”Am avut o copilărie foarte frumoasă și mă bucur că am trăit vremurile astea, chiar dacă nu au fost așa posibilități, așa multe dulciuri sau așa multe jucării.

A fost o copilărie așa de frumoasă și aș vrea să mă întorc câteodată și să mai fiu copil”
, a spus artista.

Claudia Puican a fost descoperită de către profesorul de muzică din școală, care a observat că are ureche muzicală și a cooptat-o în corul școlii. Așa a început pregătirea pentru cariera muzicală a artistei. La vârsta de 21 de ani, Claudia l-a întâlnit pe Armin Nicoară, alături de care întemeiază o frumoasă familie de doi ani de zile.

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgiți artiști și dacă a fost dragoste la prima vedere între cei doi, a dezvăluit artista.

 

”Eu când l-am întâlnit pe Armin începusem să fiu foarte cunoscută, eram foarte cerută la evenimente(...), iar când Armin a venit la restaurantul în care eu cântam, la Timișoara(...) venea pentru una dintre colegele mele, că îi plăcea de ea; iar începutul nostru a fost stric în plan profesional(...).

Noi (Claudia și Armin – n.r.) am început să cântăm împreună, să mergem la foarte multe evenimente împreună(...) Cred că a durat cam 1-2 ani până ne-am apropiat...”, mărturisește Claudia Puican.

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sf. Parascheva: „Recunosc, sunt un pupător de moaște.” Ce le transmite prezentatorul credincioșilor care se află acum la Iași- kanald.ro

Citește și: Știrea momentului în România! E GRATIS!- stirilekanald.ro

Tot în ediția de sâmbătă, la ”În oglindă”, Claudia Puican a vorbit și despre personalitatea soțului său. ”Armin este un om foarte bun, că tocmai de-asta ne-am și căsătorit. Are și el, ca tot omul, < piticii lui, pe creier >, dar este un om foarte bun” a conchis aceasta.

Emisiunea „In oglinda”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 23:30, numai la Kanal D2.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce se întâmplă cu mașinile primite de la Ion Țiriac?! David Popovici nu s-a sfiit să recunoască: "Prefer să conduc maşina mea obişnuită"

FestiSAT a strâns aproape 100.000 de euro din donații, pentru al doilea an consecutiv

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul


Cookies