Oana Roman a fost acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite! Cum a reacționat vedeta! "Îți trebuie puțină inteligentă și puțin mai puțină ignoranță.”

Oana Roman a fost acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite! Cum a reacționat vedeta!
Oana Roman a fost acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite! Cum a reacționat vedeta! "Îți trebuie puțină inteligentă și puțin mai puțină ignoranță.”

Fiica lui Petre Roman a răspuns la o acuzație din mediul online, cu privire la aparițiile sale, dar și la situația financiară.

Oana Roman este o persoană foarte urmărită pe rețelele de socializare si nu numai. In cursul zilei de ieri, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram, un Story, în care a ales să răspundă la un comentariu răutăcios, care făcea referire la faptul că ar vrea să pară bogată, deși nu își permite, comentariu la care vedeta a și răspuns.

Cum a reacționat Oana Roman, la acuzațiile din mediul online

Citește și: Cum s-a descurcat Oana Roman la prima etapă de raliu pe circuit și ce anume a pus-o în dificultate? „Sunt un pilot începător. Isabela este foarte competitivă și m-a certat un pic.”

mediul online
Oana Roman acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Comentariul la care a și răspuns Oana Roman, a fost următorul: “ Săraci dar vrem să părem bogați. Nu îți permiți ceva nu îți iei… dacă nu ai acele mii pentru nou de ce să îți iei second hand, doar să pari și tu bogată ”.

Bineînțeles că acest comentariu primit de către vedetă, pe pagina sa de Instagram, nu a rămas așa, iar Oana Roman a ales să răspundă direct cu un Story, în care să explice cum stă de fapt situația.

Nu… drăguța mea deșteaptă, ăia care vor să pară bogați, deși nu-și permit, își cumpără fake-uri, știi? Cei care își permit, dar poate vor să susțină sustenabilitatea, se duc și-și cumpără obiecte de brand la… poate un sfert din prețul lor, și-și cumpără un produs original, pe care îl vor purta ani de zile și poate îl vor da încă o dată mai departe. Despre asta e vorba, dar îți trebuie puțină inteligentă și puțin mai puțină ignoranță, ca să înțelegi despre ce e vorba.

Deci ăia ca tine, de vorbesc așa ca tine, care vor să pară bogați, dar nu-și permit, își cumpără fake-uri. E plin de fake-uri cumpărate de oameni care nu-și permit și care vor să pară altceva decât sunt. Eu dacă nu-mi permit să-mi cumpăr o geantă de 2000 de euro, îmi cumpăr la Second Hand (…) o geantă cu 500 de euro. Despre asta e vorba!
”, a fost răspunsul acesteia.

vedeta
Oana Roman acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce a mărturisit Oana Roman atunci când a auzit la radio că alocațiile copiilor urmează să fie mărite? „Isabela nu beneficiază de alocație. Eu nu am avut acces niciodată.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum comentează Ion Țiriac zvonurile din spațiul public referitoare la dificultățile medicale prin care a trecut: "Nu știu de unde știți voi cu Viena"

Temperatura optimă la care se pune varza la murat

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies