VIDEO Robi a încălcat regulamentul! Ce pedeapsă a primit concurentul? „Respectă emisiunea, respectă-te pe tine, respect-o pe Teodora. Fă pedeapsa!”

VIDEO Robi a încălcat regulamentul! Ce pedeapsă a primit concurentul? „Respectă emisiunea, respectă-te pe tine, respect-o pe Teodora. Fă pedeapsa!”
VIDEO Robi a încălcat regulamentul! Ce pedeapsă a primit concurentul? „Respectă emisiunea, respectă-te pe tine, respect-o pe Teodora. Fă pedeapsa!”

Robi a fost nevoit să îndeplinească o pedeapsă, după ce a încălcat regulamentul.

În ediția de ieri, Robi a fost surprins în camera roșie, însă nu în compania unei fete, ci cu o altă misiune. Se pare că acesta a încălcat regulamentul și automat a fost și pedepsit, iar pentru a o mai vedea pe Teodora, a trebuie să și termine pedeapsa în ediția de ieri.

Ce pedeapsă a primit Robi, după ce a încălcat regulamentul

Citește și: VIDEO Un nou flirt în Casa Iubirii? Kiprianos o complimentează pe Virginia! „Virginia este o fată frumoasă și pe lângă asta este foarte calmă și respectuoasă!"

robi
VIDEO Robi a încălcat regulamentul! Ce pedeapsă a primit concurentul?[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Devine Robi gelos? Concurentul a reacționat imediat ce a auzit că Teodora ar fi atrasă de noul concurent! „Cum se poate așa ceva, să vină un concurent nou, să-mi zică că simte la femeia mea că el poate s-o ia?"

Robi: Doamna Andreea, am încălcat regulamentul și mi-ați dat o pedeapsă care nu prea a fost corectă, din punctul meu de vedere.

Andreea Mantea: Normal, evident. Știi ce face Teodora... ai întrebat ce face Teodora aici în casă? Știi ce face Teodora aici în casă?

Robi: Ce face?

Andreea Mantea: A fost în grădină cu Kiprianos... pam pam...

Robi: Ce s-a întâmplat?

Andreea Mantea: O să vezi în gală!

Robi: O să văd în gală?

Andreea Mantea: Da!

Robi: Doamna Andreea...

Andreea Mantea: Robi...

Robi: Am încredere în Teo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Mantea: Robi, fii atent! Deschide urechile bine...

Robi: Da!

Andreea Mantea: Iți spun cât se poate de sincer.

Iți amintești cum trebuia să fie pedeapsa? Să scrii regulamentul de 10 ori și să nu te vezi cu Teodora pe termen nelimitat?

Robi: Da!

Andreea Mantea: Bun, din acest moment, dacă tu nu vei scrie regulamentul exact așa cum ne-am înțeles, de încă nouă ori...

Robi: Da...?

Andreea Mantea: Se schimbă pedeapsa. Nu vei ieși din camera roșie, vei merge în fiecare zi în camera roșie și până când vei termina de scris, iar când vei termina de scris, tot n-o să te vezi cu Teodora până când nu vom decide noi. Dacă vrei să ne jucăm...

Robi: Astăzi trebuie să termin?

Andreea Mantea: Da, astăzi!

Robi: Doamna Andreea, dar vă dați seama că nu...

Andreea Mantea: În 10 minute îl scrii o dată, 10 minute îți ia să transcrii un text, 10 minute Robi. Poți să cânți, să faci ce vrei tu în timp ce scrii.

Gagea: Trebuia să-și iau un indigo, să scrie două pagini o dată.

Robi: Doamna Andreea!

Teodora: Hai că poți, taci nu mai... zice doamna Andreea!

Robi: O secundă!

Citește și: Bianca îi mărturisește lui Patrick că s-a îndrăgostit! Ce reacție incredibilă are concurentul din Casa Iubirii- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: Respectă emisiunea, respectă-te pe tine, respect-o pe Teodora. Fă pedeapsa!

Robi: O fac doamna Andreea, o fac!

Andreea Mantea: Te rog frumos, îl scrii o dată, mai cânți un pic că așa face când e foame, o scrii încă o dată mai cânți un pic, o scrii încă o dată mai cânți un pic și tot așa și a trecut, gata!

Robi: Mă lăsați să scriu de cinci ori, vin și o pup pe Teodora!

Andreea Mantea: Superb! Hai spor la scris, te rog... frumos, bine?

Robi: Bine!

Andreea Mantea: Bine, spor la scris! Vreau să luăm regulamentul acela și să-l transcrie cineva, să vedem în cât timp s-ar transcrie în mod normal. Virginia, te bagi? Să vedem pe timp!

Virginia: Da!

Antoni: Doamna Andreea, dar de ce nu întrebați în casa băieților dacă scriem noi, adică noi nu suntem silitori sau cum?

Andreea Mantea: Iartă-mă! M-am gândit că sunt aici să le întreb pe ele.

Antoni: Patrick știți cum scrie, dacă se enervează?

Andreea Mantea: Da... sunt sigură... sunt sigură, sigură!

andreea mantea casa iubirii
VIDEO Robi a încălcat regulamentul! Ce pedeapsă a primit concurentul?[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Devine Robi gelos? Concurentul a reacționat imediat ce a auzit că Teodora ar fi atrasă de noul concurent! „Cum se poate așa ceva, să vină un concurent nou, să-mi zică că simte la femeia mea că el poate s-o ia?"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum comentează Ion Țiriac zvonurile din spațiul public referitoare la dificultățile medicale prin care a trecut: "Nu știu de unde știți voi cu Viena"

Temperatura optimă la care se pune varza la murat

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies