Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului! În ciuda tratamentelor aplicate și menținute, problema a revenit: "Abia ce se regenerase!"

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului! În ciuda tratamentelor aplicate și menținute, problema a revenit:
Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului! În ciuda tratamentelor aplicate și menținute, problema a revenit: "Abia ce se regenerase!"

Artista nu este deloc fericită cu problema cu care se confruntă în prezent.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste, de la noi din țară. Aceasta are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Și-a obișnuit fanii să vadă zilnic fotografii sau filmulețe din activitatea sa profesională, dar și cea de familie, de zi cu zi. Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram și câteva Story-uri, în care a menționat și arătat că a început să se confrunte iar cu căderea părului.

Vlăduța Lupău se confruntă iar cu căderea părului

Citește și: Prăjitură cu biscuiți, rețeta artistei Vlăduța Lupău. Cum pregătește un desert delicios din doar câteva ingrediente. “Numiți-o prăjitura: “De la Vlăduța!”"

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vlăduța Lupău, supărată pe Bursucu! Ce s-a întâmplat între cei doi? Prezentatorul TV își dorește împăcarea: „Am sărit calul, recunosc! Poate că într-o zi o să ne împăcăm.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Artista a postat pe contul său de Instagram, 3 Story-uri, în care și-a spus problema de care suferă în ultima vreme. Se pare că din cauza coafurilor extravagante și spectaculoase cu care ne-a obișnuit cu fiecare apariție pe care a avut-o, fie că era eveniment profesional sau unul personal, din familie, aceasta se confruntă cu pierderea părului. Însă motivul nu este legat doar de acest aspect, ci și de faptul că la 3 luni de la nașterea celui de-al doilea copil, căderea părului este mai abundentă decât înainte, ceea ce o îngrijorează foarte tare.

„Fix la 3 luni... a început să cadă masiv și chiar am avut grijă. Abia ce se regenerase. ”, a scris artista pe Instastory.

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca îi mărturisește lui Patrick că s-a îndrăgostit! Ce reacție incredibilă are concurentul din Casa Iubirii- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

În ciuda faptului că a avut grija de părul ei, cu mult timp înainte, iar rezultatele se și mențineau, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel al său, dar și cu alăptarea, fiind mamă de doi copii, se pare că aceste lucruri au început să se resimță iar asupra părului său, ceea ce îl face să fie mai rar și să cadă mult mai mult decât înainte.

Cu toate acestea, artista se bucură în continuare de reușitele sale, dar și de evenimentele importante din familia sa, care au avut loc în ultima perioadă, printre care se află și botezul celui de-al doilea băiețel, acolo unde Vlăduța Lupău a purtat un voal dintr-o eșarfă albă de mătase, făcută special la croitor, la care s-a atașat și o hartă de mărgele, pentru a scoate în evidență eleganța artistei, voal adăugat la rochia albastră, superbă, pe care a purtat-o la specialul eveniment.

problema a revenit
Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Vlăduța Lupău, supărată pe Bursucu! Ce s-a întâmplat între cei doi? Prezentatorul TV își dorește împăcarea: „Am sărit calul, recunosc! Poate că într-o zi o să ne împăcăm.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce i-a spus un tânăr Addei pe scenă? Artista a rămas fără cuvinte în timpul concertului

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies